Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.
Kúpa novej sedacej súpravy
ved jasne, to uz su take detaily, to si uz kazdy prisposobi ako chce :) tiez sa citim lepsie s vankusikmi za chrbtom, ked ich samotna sedacka nema, tak si ich dokupim :) to uz je najmenej.
no podla mna je tiez velmi pekna. este k nej dokupit nejake krasne dekorativne vankuse a bude to dokonale :) ale tak ja by som davala vsade najradsej kopu vankusov :D a takych riadne vyraznych, to je proste moje.
ta sa paci aj mne, dokonca mi ani nevadi, ze je bleda, aj ked bohvieako by po par dnoch vyzerala u nas :D
pozerala som si ich stranku vcera, viacero veci ma tam zaujalo. niektore sedacky su tam take, co som este ani nevidela, takze podla mna ozaj take neokukane veci :) pride mi, ze uz je v dnesnej dobe tak vsetko na jedno kopyto.
To máš pravdu, to už by mala byť v dnešnej dobe samozrejmosť :) My sme boli osobne, ale majú aj stránku, vieš si tam pozrieť, čo majú v ponuke.
V Prievidzi sme na ňu natrafili :-) Nie sme odtiaľ, ale behali sme na okolí, už sme toho obehali relatívne dosť, tak sme si vydýchli, keď sme našli niečo, čo sa nám páči.
kde maju predajnu, prosim ta? to ste boli osobne, ci? lebo niektori predajcovia nemaju vobec internetove stranky, co sme pozerali, a to je velakrat skoda podla mna. mat svoj web je proste zaklad, aby sa dozvedelo o tebe co najviac ludi v dnesnej dobe.
Neviem, koho si sa pýtala konkrétne, tak dám svoj tip aj ja :D My sme kupovali z Topsedačiek dva roky dozadu, mali tam široký výber.
Na tejto stránke je široký výber sedačiek: www.najsedacka.sk