Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.
Kúpa novej sedacej súpravy
presne, tiez si nemyslim, ze by toto mal byt nejaky problem. v dnesnej dobe su uz tie sedacky robene a vyrabane tak, aby uz daco aj uniesli :-) mna by ale zaujimalo, ktory material je podla vas najlepsie? s cim mate dobru skusenost?
zrejme mas na mysli nosnost :D ale tak myslim si, ze nemusis mat nejaku obavu z toho, ze by sa pod vami nova sedacka prepadla alebo co :D 300kg mavas podla mna bezne pri sedackach.
no a pri sedackach to neplati, ze maju nejaku maximalnu hmotnost? :D
My mame sedacku na nohach, moj manzel nie je najchudsi a sedacka drzi :D Takze to skutocne nie je len o tom. Celkovo ak je sedacka z tych kvalitnejsich, tak moze byt polozen na comkolvek.
podľa mňa je úplne jedno, či má sedačka nohy alebo nie :D niekto si nekúpi práve takú na nožičkách, lebo si mylne myslí, že taká bez nich unesie väčšiu váhu, ale to je nezmysel :D kvalitné nohy toho unesú veľa rozhodne :D
Zuzinata, neviem, ci je to aktualny trend alebo co, ale tiez by som taku brala. Kde taku maju? Aj ta cena by ma zaujimala:) Uz som videla podobnu, ale nie v tejto farbe. Uz dlhsie hladam bledu bez noziciek a nic take sa mi nepacilo veru :)
je to takisto vidam dost casto teraz. ale tak to nie je nejaky ze trend, ale to tu podla mna bolo odjakziva, len teraz to tak viacej vnimas :D tiez sa mi taka paci :)
Teraz inak vsade vidim taketo sedacky bez noh. Asi je to dost moderne, ze? :-D
no asi by som to uz chcela original s nimi, nech to nemusim dodatocne riesit sama. ved to clovek ani nema istotu, ze proste najde konkretne take, aby to s tou sedackou ladilo, no nie?
Ano, je fajn, ze si vies tie vankuse dokupit aj sam, ked sa ti tie original nepacia alebo tam vobec nie su. Mna by skor ale zaujimal ten material. Vyzera, ze je to taka ta klasicka latka, ale s cistenim neviem, ci nebude problem.