Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.
Kúpa novej sedacej súpravy
No mne znama tvrdi, ze kozena sedacka ma dlhsiu zivotnost ako ta klasicka, ale netusim, co je na tom pravdy. Mozno to ozaj stoji za zvazenie, aj ked som doteraz nad kozenou vobec nepremyslala.
Vôbec, však sú aj na kožu špeciálne prípravky, pomôcou ktorých ju ošetruješ. Akože väčšinou ozaj stačí asi len vlhká handrička, záleží, čím ju obleješ asi :-D Ale raz za čas by sa mala tuším zaimpregnovať tiež.
ale pri kozenej je pouzivanie takychto pripravkov asi skor risk, no nie?
Podla toho aky material. Niektore staci zotriet vlhkou handrickou, ale zase pri niektorych sedackach uz rovno aj dostanes, ked ju kupis.
No však ale sedačku netreba nejak špeciálne čistiť, či? Myslím akože nejakými prípravkami. To podľa mňa tomu materiálu môže len uškodiť, či sa mýlim?
ale tak vies ako, ono mozes mat aj kvalitnu sedacku a mozes ju znicit aj za polroka :D vsetko zavisi na tom, ako sa ku nej spravas, cim ju cistis a ci vobec :D
tak neviem si predstavit, ze by niekto kupoval sedacku s tym, ze mu vydrzi len zo 3 roky, je to vacsia investicia predsa. takisto mam predstavu minimalne tych 10 rokov, aby prezila, ked uz sa teda dam na kupu novej.
Tak to samozrejme zalezi aj na tom, kde kupujes a aky ma povod ta sedacka, si myslim :)
No, ono je to asi aj celkovo najpríjemnejšie na dotyk by som povedala :) Niektorú môžeš mať aj 10 rokov a stále je ok.
Kazdemu vyhovuje asi nieco ine, su kadejake rozne aj kozene, hodvabne, mencestrove a neviem ake, ale mne sa najviac osvedcila klasicka latka.