Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.
Kúpa novej sedacej súpravy
aj ste pochodili tak dalej ci len vo svojom okoli? neviem teda odkial si:) ale zaujima ma, ci sa to oplati takto pocestovat aj dalej kvoli sedacke.
Ano, my uz sme taktiez obehali velmi vela predajni. Aj s talianskymi ci nemeckymi sedackami, zakazdym mas pri takomto tovare aj osvedcenie ci certifikat.
Jasné, že dá, u nás je kopu výrobcov, ktorí predávajú kvalitné gauče, ale aj takí, ktorí ich dovážajú z iných krajín a predávajú tu. Dá sa dobre kúpiť aj na Slovensku rozhodne.
...a kde kupit kozenu sedacku, aby sa clovek neoklamal v kvalite?da sa vobec na Slovensku taka zohnat?
Tak mne sa napriklad koza paci, chapem, ze to nie je kazdeho salka kavy, ale podla mna to vyzera dobre a luxusne :) A tiez to nie je taky problem zladit v interieri, akoby si mozno niekto mohol mysliet.
Ale tak zas kupovat si napriklad kozenu sedacku len kvoli domacemu zvieratku aj ked tuzim po latkovej, to mi pride zas trosku odveci :D Alebo teda aspon si myslim, ze koza je skor vhodna pre zvierata.
no ale mozno by si sa divila :D a istotne su materialy, ktore su vhodnejsie pre takych, ktori maju domacich milacikov. my sice psa nemame, ale ak by sme mali a byval by s nami v dome, tak asi by som nezvolila klasicku latku, na ktoru sa nalepia vsetky chlpy.
tak ale povedzme si, kolko ludi ma na toto alergiu, vacsina taketo veci pri tom absolutne neriesi :)
ked sa vybera sedacka, treba sa najprv zamysliet nad mnohymi vecami, napriklad - ako casto bude sedacka vyuzivana (niekedy sa jedna o miestnost, do ktorej sa az tak casto nechodi), ci mate domacich milacikov - niektore materialy nie su kamarati so zvieracou srstou napriklad alebo ci nahodou nejaky clen domacnosti netrpi dakou alergiou. nie je take jednoduche vybrat si sedacku ako by si mozno niekto myslel.
No ako tu uz bolo aj spomenute, zalezi, ako sa o nu "staras". Ked budes na nej spavat kazdu noc a spravis si z nej jedalen, tak nemozes cakat, ze bude pekna 20 rokov, samozrejme. To asi ziadna sedacka nebude.