Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kúpa novej sedacej súpravy

Príspevok v téme: Kúpa novej sedacej súpravy
Iren 1

Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.

Majjra

Presne ako píšeš - na dobré sa proste čaká. A keď už hľadáš sedačku, tak zvyčajne to taký býva, že kým ti privezú novú, tak dovtedy máš na čom sedieť :) Takže v tom až taký problém nevidím.

simdama

-tak my sme raz cakali 16 tyzdnov, a to vam poviem, ze uz som stracala trpezlivost. ked som uz nahnevana volala, tak zrazu som dostala informaciu, ze sedacka je pripravena :D keby nezavolam, tak sa jej asi v zivote nedockame alebo neviem :D

malekana

ale tak bezne mas tych 8-12 tyzdnov cakania, neviem, ci niekde vedia ponuknut menej. ale tak to je v pohode, s tym proste ratas, na dobre sa caka :)

alanitka

no uplne najlepsie je asi ked je clovek stotozneny prave s tou farbou aku vidi aj na predajni, mas to bez cakania, proste vezmes to, co je a hotovo. lebo pri niektorych typoch materialov alebo farieb to ozaj niekedy moze trvat dlhsiu dobu.

romcok

Aj ste nasli zrovna taku na predajni, ktora vas okamzite oslovila, ci ste menili farbu potahu napriklad alebo ako?.)

alicka34

a preco nie? ked sa ti nieco paci tak velmi, ze si ozaj nic krajsie nevidel a aj ta predajna je doveryhodna, tak nevidim ziaden dovod, preco to tak nespravit :)

romcok

Ale tak zase na druhej strane je mozno aj dobre si spravit taky nejaky vacsi prieskum, nech mas prehlad a nekupujes hned v prvej/druhej predajni, ktoru navstivis :)

huchla

no ono niekedy sa na teba vie aj stastie usmiat, ze natrafis takmer hned, na to co hladas, mne sa to veru casto nestava :D

mamarta2

- ja mozem odporucit Topsedacky. my sme toho napriklad nepochodili az tak vela, boli sme asi len v dvoch ci troch predajniach a nakoniec sme kupili sedacku tu :D