Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.
Kúpa novej sedacej súpravy
Spini sa rovnako ako kazda ina. Vobec sa toho netreba bat. A ked davas pozor, tak je to ok. Neviem teda, ci sa to uplne pri malych detoch da, ale dospelym staci, ked si urcia pravidla, ze sa v obyvacke napriklad nebude jest a je to. ;-)
Tá je krásna. Béžová je moja farba. Len neviem, ako by to bolo s čistením, respektíve s neustálym špinením :D
No schvalne, tiez som zvedava :-D Ze ci sme ju videli na predajni alebo nie :)
A akú konkrétne ste si vybrali? Ak to teda nie je tajné? :)
no ved jasne, vyhliadnutu uz mame, vyzera perfektne. a ked mi aj tvrdili, ze kvalitovo su fajn, tak v tom pripade rozhodne nemame o com :) to bolo pre nas smerodajne.
No ak by som mala ist kvoli sedacke do Bratislavy, tak to skutocne by musela stat za to :)
a mozem sa spytat, kde presne v bratislave by sme nasli ich predajnu? chystame sa tam, ale potrebovala by som vediet presne, nech tam nebludime zbytocne :)
My sme kupovali v Topsedackach v Bratislave :-) Pol Bratislavy sme pozreli, ked ti mam pravdu povedat :-D
a kde ste kupovali tie svoje sedacky? :) mali ste tych obchodikov obehanych viac alebo ako ste sa rozhodovali podla coho? ceny iba vyhradne?