Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.
Kúpa novej sedacej súpravy
a zase su aj predajcovia, ktori predavaju u nas veci/nabytky/produkty zahranicnej vyroby. a takisto mam voci nim doveru.
Áno, podľa mňa je kopec výrobcov, ktorí sú kvalitní a aj vyrábajú kvalitné veci, ale netreba zatracovať ani tých zahraničných. Čo sa tej kvality týka, tak za hranicami takisto nezaostávajú. To sú len obyčajné predsudky, nič viac.
a kde ste kupovali? no a mna by teda zaujimalo, ze ako ste vedeli, ze bude kvalitna, ked nepochadza odtialto? nebol to trosicku risk? lebo potom neviem ze ako by som to aj reklamovala napriklad, ak by bolo s nou aj daco zle.
pravdaze su, ani my nemame sedacku slovenskej vyroby a vobec by sme nemenili :)
A akože sú dobré aj také sedačky, ktoré sú kvalitné aj v takom prípade, že nepochádzajú zo Slovenska? Ja zvyknem preferovať slovenské výrobky, ale ak sú na niečo dobré ohlasy, tak rozhodne nemám problém vyskúšať aj iné.
No asi záleží aj od výrobcu, respektíve krajiny, kde bola sedačka vyrobená.
no niektore materialy sa podla mna ani neodporucaju tepovat. zalezi na sedacke ako je kvalitna.
ja uz tu nasu staru netepujem vobec :D uz som to vzdala. som si povedala, ze kym nekupime novu, tak uz sa s tym nebudem zbytocne natahovat :D lebo to ozaj nic ine nerobim, kazdy druhy den dalsi flak, mna to uz ozaj nebavi. a aj tak pojde kade lahsie cochvila :D teda aspon pevne verim :D
Ja takisto tepujem pravidelne a s tou sedačkou absolútne nič nie je :) S tým sa jednoducho musí rátať, čistiť treba všetko. A keď je kvalitný materiál sedačky, tak nie je šanca, že sa takouto činnosťou zničí či poškodí.
no pri takej oslave sa to velmi ovplyvnit neda, ale tak stale existuje tepovac. :) a takisto tie oslavy nebyvaju kazdy tyzden :D