Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.
Kúpa novej sedacej súpravy
Ja sa zakaždým držím pozitívnych recenzií, tie si pred kúpou čohokoľvek zvyknem pozerať. Doteraz sa mi nestalo, že by som sa oklamala. Raz som si nepozrela a mala som, potom som strašne nadávala a búchala si hlavu :D
nie je to risk, vies sa na nich nakontaktovat online. su spolahlivi, takze v tom nevidim ziadny problem :)
Edisia, prosim ta a vy ste si ju objednavali, ci ste si boli na predajni obzerat? Videla som eshop, ale neviem, ci to nie je risk takto.
Takže aj v lete je to úplne v pohode? Nemáš pocit, že by si sa na nej viac potila alebo tak?
Presne, všetko je to vec kvality. My sme kupovali sedačku z Topsedačky a za mňa super, čo sa kvality týka. Aj tej kože sme sa spočiatku báli, popravde, ale je to fajn, sedí sa na nej dobre celoročne. :) Možno sa niektorí boja toho, že sa tá koža lepí na telo, ale nám sa toto nedeje. Je to len o zvyku.
Zizuska koža sa ti môže začať po nejakom čase odlupovať, ak sa na nej sedí úplne stále (čo asi v bežných domácnostiach je normálne), ale to je zase vec tej kvality. Pri kvalitnej koži s týmto problém rozhodne nemáš ani po dlhšej dobe.
Benquis áno, jasné, na SR sme kupovali, načo chodiť ďalej, keď to už k nám bežne dovážajú z iných krajín ;-)
zalezi ako velmi je sedacka kvalitna, pri tych kvalitnejsich materialoch mozes byt na nej 20h denne a nie je to absolutne poznat. co sa kozenych tyka, to neviem, ale mam na mysli latku teraz.
Kupovaná na Slovensku? A kde ste ju splašili? :) No len ono na nej netreba spať úplne každú noc, to sa môže vypomstiť :D
Jasné, netreba sa toho báť. To už nie je ako kedysi, podľa mňa sa takýchto vecí obávajú už len staršie ročníky, tie zvyknú mať nedôveru k všetkému, čo sem prišlo po revolúcii :D Inak ale tiež máme doma sedačku pôvodom z Nemecka a ja by som teda vôbec nemenila. A evidentne ani muž, keďže je na nej varený-pečený :D