Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.
Kúpa novej sedacej súpravy
Nemyslim si, ze sa najde niekto tak velmi ochotny, aby cakal dlhsie ako bolo tu nizsie podo mnou uvedene. To uz by som ozaj radsej hladala dalej.
Uplne v pohodke dodacia doba.Taka bezna, by som povedala. Ak by som tu sedacku velmi chcela, tak by som nemala problem si na nu aj pockat. Su predajne, kde sa caka este viac, a to musia mat teda poriadne trpezlivych zakaznikov. :-D
nemyslim si, ze niekde sa caka dlhsie ako 12 tyzdnov. aj to mi pride celkom v pohode, samozrejme, ze zalezi ako velmi nutne clovek tu sedacku potrebuje, ale myslim, ze sa to vydrzat da :)
Mna zaujima - ako dlho ste ochotni cakat na sedacku? Stalo sa vam niekedy, ze vam povedali take cislo, ze ste odmietli cakat a sli ste inde? Novu sedacku sme este nekupovali, zakazdym to bolo takpovediac z druhej ruky, takze neviem, kolko tak bezne byva cakacia doba. Ako je to este v norme.
Dovolia ti všade :D Jasná vec. Veď tým, že si na ňu na pár sekúnd sadneš, predsa látku absolútne nijak nepoškodíš alebo čo.
jednoznacne by ti to mali dovolit. potrebujes zistit pohodlie tej sedacky. a pokial by to povolit na predajni nechceli, asi by som zvazila, ci su vobec spolahlivi.
Podľa mňa istotne áno. Veď ako inak predsa zistíš, či je to sedenie pre teba vhodné alebo nie? A kde to nedovoľujú, odtiaľ by som nekupovala a hotovo :D
A hlavne si mozes aj vyskusat nazivo, ako sa na nej sedi. Teda neviem, umoznuje to kazda predajna?
Mimma, vieš sa s nimi online dohodnúť a popýtať sa, ale aj tak by som ti radšej odporučila ísť sa tam pozrieť osobne. Nie je nad to, keď to vidíš, aj tú latku si vieš omakať a všetko. No my sme boli tiež na predajni, samozrejme. V Bratislave v Style.
Tak ono asi zalezi aj co nakupujes. Male polozky nepozeram ani ja, to vobec neriesim, ale kupa sedacky je rozhodne velka vec.