Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.
Kúpa novej sedacej súpravy
mna by zase zaujimalo co sa farebnej textilnej sedacky tyka, aku farbu ste pri kupe volili, aby aj vydrzala po urcitom case stale rovnaka, pekna, syta? :)
Cize ani pri kazdodennom sedeni to ozaj nehrozi pokial je to kvalitna koza? Pre mna je toto najvacsia obava, ale laka ma ta kozena sedacka. Totalne by sa nam hodila do interieru :) Este viac by to podciarkla.
tak tam je asi aj mensia pravdepodobnost takejto situacie. a takisto mam skusenost, ze ju vies lepsie vyreklamovat a vobec s tym nemaju problem. a co sa koze tyka, ked je kvalitna, tohto sa obavat vobec netreba.
A tam si si na 100% ista, ze sa nic podobne nemoze stat? Akoze ani po case sa ti napriklad pri kozenej sedacke z nej nezacne odlupovat a veci podobne?
mozno to ani nie je vedome, ale proste chcu usetrit na materialoch a zabezpecuju si len tie najlacnejsie, ktovie. to je ozaj tazko povedat :-) nad takymito predajnami sa ani nezamyslam, popravde. akoze mam na mysli, ze ak by som teraz isla kupovat novu sedacku, tak istotne z predajne, ktora sa na sedacky specializuje.
no ved asi aj tusim, o ktorej predajni je rec :D nemusis ani napisat. ale preco to tak je? preco takto niekde nedbaju na tu kvalitu?
mal som sedacku, ktoru som si takto poskladanu uz kupil, zobral som si ju z obchodu rovno domov a o tri mesiace som ju reklamoval. vtedy som si povedal, ze uz toto viac nespravim.
Tie lepšie predajne, kde sa venujú výlučne sedacím súpravám a nie napríklad kuchyniam, tam to je rozhodne iba tak, že si musíš na dodanie počkať. Kým ti vyrobia proste presne podľa tvojej predstavy, namieru a tak. Ale tá kvalita je úplne niekde inde ako keď si ju kúpiš z obchodu na hotove. Myslím, že tie predajne tu nemusím ani menovať a vieme, o akých sa bavíme :)
to teda neviem, ci je realne vobec niekde. potom jedine uz v konkretnej predajni sa informovat, kazda to ma inak.
ale da sa to vyspekulovat aj tak, ze si vies sedacku zobrat ihned domov z predajne, ci? ci zakazdym sa caka? ja chapem, ze su to teda povacsinou vystavne kusy, ale nemaju daco niekedy aj na sklade trebars? :D