Kúpa novej sedacej súpravy

Príspevok v téme: Kúpa novej sedacej súpravy
Iren 1

Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.

mistrik58

tak lahnut si vies aj na klasicku alebo hocijaku inu sedacku :D o tom to nie je, skor to vyuzitie priestoru. L-kovu jedine do rohu, tam proste nie je o com. ak ma ist len tak do priestoru, tak by som isto L-ko nedaval.

miskovicka69

ja nedám dopustiť na L-kový typ sedačky, nakoľko si tam vieš fakt aj sadnúť, ale aj sa vieš vystrieť, ľahnúť si. čiže ja osobne by som iný typ ani nevolila.

lompaska

vandapanda, to zalezi aj od toho, ako mate rozlozenu miestnost, ako vam ten dany tvar zapasuje do interieru samozrejme. ale pokial teda mate tolko placu, ze vam je to jedno, tak uz len sa riadit tym, co sa vam paci :)

vandapanda

aky je najlepsi typ sedacky? myslim do akeho tvaru by som mala ist. neviem sa rozhodnut, ci tvolit klasicku rovnu alebo L-kovu ci rozdelenu.

Eimi

To myslim zalezi aj od vyrobcov, ze to maju tak akoby dane. Jeden vyrobca nerobi sedacky s roznymi hlbkami sedu si myslim. Ma proste dany nejaky standard a toho sa drzi.

andyska

25karina tak teraz už si vieš našťastie ten sed vybrať ako tebe pasuje, niekto má radšej mäkšie, niekto tvrdšie sedenie, to je len na tebe.

25karina25

Áno, ozaj je pohodlná, svokrovci ju majú. A to si mysleli, že fakt bude taká až príliš mäkká, že sa z nej ani nebudú vedieť postaviť :D Ale v pohode. Neviem, či je to ale presne táto istá farba, možno trošku iný odtieň. Alebo len tá fotka skresľuje.

petulienka12

Ja osobne by som si už sedačku v takejto farbe nevybrala. Pred pár rokmi sa mi to tiež páčilo, ale presne ten dôvod, ktorý si napísala ma odrádza. Skôr by som sa už pozerala po gaučoch v takých neutrálnejších farbách, zemitých, béžová napríklad. Tá je podľa mňa nadčasová. Táto ma veľmi zaujala pri brázdení internetu :D

andyska

158hucki ja už veľmi dlhý čas túžim po žltej sedačke normálnej klasickej látkovej, ale niekto tu spomínal, že farba po určitom čase vie vyblednúť a už to proste nevyzerá tak pekne, keďže sa na nej sedí každý deň. tak teraz neviem, chcela by som ju, ale som na vážkach.