Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kúpa novej sedacej súpravy

Príspevok v téme: Kúpa novej sedacej súpravy
Iren 1

Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.

Van-ness

V ramci pohodlia a pokoja v rodine dovolis kadeco, to si nemysli :D Ale tak cim skor si deti naucis takto, tym lepsie :D Len nesmies polavit :D Lebo raz povolis a uz ti inak ako na gauci v obyvacke jest nebudu :D Viem, co hovorim.

ivcaP

Tak vies ako, kde sa jedava, tam sa spini, s tym sa musi pocitat :) Ja osobne by som to pri detoch zaviedla okamzite, ale tak to sa mi teraz hovori, kedze zatial este ziadne nemam :D

zaricitka

kvalitna sedacka sa ti nevysedi ani po 8 rokoch :) ta nasa tiez uz nejaky cas sluzi a doteraz nejavi ziadne znamky pouzivania. to, ze sa obcas zadari a zaspini sa, tak to je samozrejmost :D ale ocistit ide nastastie v pohode, takze to neriesim.

zazrivienka

on moze byt pohodlny na zaciatku, ked ti ho privezu domov. ale otazne je, ci v takej kvalite aj vydrzi a ako dlho. niektore gauce sa vedia vysediet dokonca aj za par tyzdnov, a to uz je podla mna fakt ze extrem.

alenkalienka

Podľa mňa aj tu platí, že na veľkosti až tak nezáleží :D Ide skôr o to, aby bol pohodlný, to je proste najdôležitejšie :-)

dejana

Ale však zmestila by si aj veľký gauč do menšej miestnosti, to je len o tom, že si ešte viac zmenšíš priestor, o nič iné nejde :D Kto chce veľkú sedačku, musí rátať aj s nejakou tou obeťou a kompromisom ;-) Kto nemá miesto, nech sa pekne uskromní s menším gaučom.

lompaska

no tak to je uplne ze vec vkusu :) kazdy to ma inak, kazdemu sa paci nieco ine a nieco ine mu zas vyhovuje do obyvacky. nasi maju napriklad strasne malu obyvacku, takze tam moc teda experimentovat nemohli, aj ked odjakziva tuzili po obrovskom gauci, ale no bohuzial. neda sa vsetko.

zaricitka

my sme kupovali takto L-kovu z Topsedacky. a to som predtym vobec o takomto type neuvazovala, ale na predajni ma fakt ze ocarila. no jednoducho som ju tam nemohla nechat :D cize niekedy je ten dizajn viac smerodajny ako typ, respektive sa riadis skor tym ako vyzera ako tvarom.