Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.
Kúpa novej sedacej súpravy
No tak sa najlepsie nakupuje :D Velakrat ti padne do oka aj to, co si povodne nemal v plane kupovat :D
Na stranke mas vsetko popisane, uvedene, aj s fotkami:). Aj ked si teda myslim, ze na predajni je toho sortimentu ovela viac, ale pozriet sa mozes. Mozno nieco vyberies.
Maju tam len kontinentalne postele, ci aj bez matraca? Lebo ten mame pomerne novy, je ho skoda.
Nie som si ista, ale myslim, ze vsetky tam maju tastickove, taky sme kupovali aj my a iny by som ani nechcela. Ja s tym mojim bolavym chrbtom som uz vyskusala teda rozne typy a nevyhovoval takto zatial ani jeden.
Tam maju prosim ta klasicke, penove, tastickove alebo ake?
My sme odtial kupovali postel napriklad a super. Lepsi matrac som popravde este nemala. Rano sa mi tak nechce vstat :-D
manzelka a vy uz mate ako dlho sedacku od nich, prosim ta? vsetko ok? nema ziadne vady?
Tak my sme kupovali z Topsedaciek, vtedy nam vlastne dali k nej aj prostredok, ktorym sedacku raz za cas cistim, ale inak nic vobec. Tepujem raz za polroka, inak sa o nu specialne vobec nestaram.
U nás sa sedačka vysáva každý týždeň a raz za dva mesiace sa aj vyčistí prípravkom na sedačky
A to sedacku necistite v pravidelnych intervaloch? Podla mna to treba aj ked nie je spinava. Prach sa usadza vsade.