tak mne keby po pracovnej dobe zavolal nejaky klient tak po prve nevezmem telefon a po druhe ak by som omylom ten telefon zodvihol tak tomu klientovi pekne od srdca vysvetlim co si moze a co nemoze dovolit. sice som neni psycholog ale odtial potial. no a dalsia vec je ci vobec brat telefony, ci vobec odpovedat na maily. ma to ona ako platene sluzby a vy za to posielate peniaze niekam na jej ucet? lebo v takom pripade je to v poriadku. ak len volate a chcete zadara nejake rady, tak to je pekne drze. su psychosi cez internet, tym sa regulerne plati. sam som taku sluzbu uz parkrat vyuzil aj ked vysledok nebol bohvieaky. aj tu funguje klik klinik a za sluzby treba zaplatit. je to podla mna absolutne v poriadku. vsade vo svete to tak chodi. preco si slovaci myslia, ze u nas maju byt niektore sluzby zadarmo? preco niektory ludia take sluzby vobec robia? toto je pre mna vec absolutne nepochopitelna. ale aj tak dobrotu nikoho by sme nemali zneuzivat. je to drzost. nikomu nevolajte a nikoho neotravujte. ani vam by to nebolo prijemne. si neviem ani predstavit ze by som na drzovku napisal nejakemu psychosovi a ziadal od neho zadara radu. na to treba mat uz zaludok. a pritom by som momentalne potreboval par dobrych rad ale radsej si pockam po sviatkoch a k niekomu sa objednam nez by som mal vypisovat maily a niekoho oberat o cas. oranzova, dufam ze ti neodpovie :D