Ako a čim lieči Luba Albertova

leonida

ahoj ester, ja som bola u albertovej v lete, mala mi poslat lieky, ale doteraz nic neprislo, pisala som aj jej sekretarke odisala, ze mi ich posle a opat nic...ty si na tom ako?

Ester1298

Dobrý deň, nájde sa tu nejaký pacient, ktorý sa ešte teraz lieči u pani Albertovej? Pred týždňom mi jej asistentka oznámila, že už navždy ukončuje jej činnosť a teda moja liečba tým končí, keďže majú problém kvôli korone so zabezpečením liekov. A na mňa to celkom dolieha, lebo tie lieky mi pomáhali a bez nich sa mi môj stav zhoršil a bojím sa, ako sa teraz z toho dostanem. :/

Brent

Ester,ano mal som 2 kury a potom som chcel dalsie lieky,ale potom prestali odpisovat,asi o mesiac a pol poslali hromadny email,ze sa im nehlasia niektory pacienti a maju sa ozvat,tak som napisal,ze to oni vobec neodpisuju a nakoniec asistentka odpisala,ze mam pravdu,ale ze nechcela odpisovat,lebo nemala lieky a bolo jej to blbe,alebo take nieco. Tak to je fakt strasne,ze radsej neodpise nic,ako povedat pravdu.

Ester1298

Ahojte, čaká tu niekto na ďalšiu kúru od pani Albertovej? Čakám už mesiac a pol a neodpisuje mi nikto na maily.
Biden
Užíval si dve kúry a potom čakal na tretiu a neobjednali ti lieky? Bohužiaľ, s tou komunikáciu je to veľmi slabé.

januska998

Ahojte ludia neviete co je s pani Albertovou? Potrebujem tiez novu kuru a cca mesiac mi uz neodpisuje :-( Dakujem

olivkalivka

Charles, ako si na to prosim ta prisiel? Liecil si sa u nej, mas s nou skusenosti, poznas ju?
Toto moze povedat len clovek, kt. Nikdy neriesil vazny zdravotny problem a lekari mu uz nevedeli pomoct alebo nechceli. Ten kto ju pozna tak by toto o nej nikdy nepovedal ;) a keby naozaj nepomahala ludom, tak by v takom vysokom veku uz nepracovala, lebo by k nej ludia nechodili. Bez si pisat svoje nazory s ludmi, ktori maju icividne rovnake IQ niekde na facebook, nemas ani najmensie pravo takto urazat cloveka s tolkymi vedomostami, pokial mas sam vedomosti ako hojdaci konik.