caute poradte nejake zdrave ranajky aby ma to nabudilo ..a aky mate nazor na vodu s citronom?dakujem
Zdrave ranajky
Jeej baby, akurát včera som si jednu túto "kapsičku" kúpila v kauflande, keďže som mala chuť na niečo také ovocné a tie klasické výživy mi moc nechutia:-/ Bola som milo prekvapená z chute, výborná bola tá modrá:-) Viete mi poradiť, či je to vhodné jesť aj pred tréningom?? Lebo už dva mesiace sa stravujem zdravšie a chodím do fitka ale výživy mi trénerka zakázala, keďže obsahujú veľa cukru:-(
@miliaca85 Tam sme boli tento rok na dovolenke aj my ale v meste Bodrum:-) Taktiež hodnotím na perfektnú:-);-) No chcela som sa spýtať, prečo si si ten produkt brala na dovolenku? Čo si sa bála, že tam budete mať zlé jedlo? :-D:-D:-D
nikolll toho sa nemusis bat, ja som az moc trpezliva:):) v robote ma to dostatocne naucili:)
monchitta boli sme v Turecku ale na tej druhej strane, vola sa to ze Egejska riviera a pri meste Fethiye. bolo uzasne! krasne prostredie to je, vsetko tam bolo zelene, same palmy, ciste more, no uzas. odporucam:);) ano? zlta ti najviac chuti? super, ta je dobra, tu aj ja najcastejsie kupujem a este tu oranzovu:P tu som mala aj so sebou na dovolenke, pozri:)
@nikolll Už sa aj stalo:-);-) Všetky možné fitnessky, zdravé jedlá a aj priamo day up stránku na FB a instagrame som si lajkla. Od dnes už budem vedieť o všetkom!:-);-)
@miliaca58 Kde si bola na dovolenke? A ako bolo? Pochváľ sa mi:-) Všetky majú čosi do seba ale keby si mám vybrať, ktorá je taká top príchuť, tak asi by to bola tá žltá;-)
miliaca58...samoska ze ti dam vediet, len musis byt trpezliva:-):-):-D
monchitta bola som aj na dovolenke a potom som zase mala vela toho v praci, kedze som si potrebovala dorobit iste veci a tym padom som vobec nemala cas na tieto moje zabavky po forach vypisovat a podobne:/:/ ano? tak to rada pocujem:);) a ktora z nich ti najviac chuti?
nikolll nie je zaco, rado sa stalo:) potom daj vediet, okik?:)
miliaca58...dakujem ti velmi pekne za link...dve kapsicky som uz dnes objednala...som zvedava na tu chut:-):-)
monchitta...vidis, tak uz sme prisli na koren problemu:-D:-D...lajkni si vsetko a uz to budes pozorovat aj ty:-):-D
@nikolll Aha, tak už tomu potom rozumiem, prečo si to ty všade videla a ja nie. Také stránky totiž nemám lajknuté ale napravím to, aby ma to motivovalo ešte viacej:-):-)
@miliaca58 No vitaj, kde si tak dlho bola, keď si nereagovala na správy?? Za tú dobu som už aj všetky príchute odskúšala:-D A priznám sa, že mi kapsičky veľmi chutia. Akosi som si zvykla ich jesť keď nestíham, či už to je po ceste do roboty, fitka alebo len tak na desiatu. Som rada, že som sa o nich dozvedela. Ďakujem ti:-);-)
monchitta to si mozes byt ista, ze ta pochvali. ved na ich instagrame som videla kopu fotiek s trenerkami a fitneskami ako ich papaju:):) a kedze preslo uz dost vela casu (co som tu nebola) tak sa ta chcem spytat, ci si to uz aj vyskusala, hm? a ak ano, tak co na to hovoris?
wendy000 este sa mi to nikdy nestalo, ze by som to nezjedla cele:D vzdy sa po tom len tak zaprasi:D:D ale ak sa ti to niekedy stane, tak si to radsej daj do chladnicky:);)
nikolll jasne, iba tolko stoja. ved prave preto si ich kupujem aj ja, lebo konecne je dostupny produkt ktory je zdravy a nie je drahy! hej maju aj e-shop a to tento: eshop.novofruct.sk
Jolana272502 ahoj, bavime sa tu o zdravych ranajkach a teraz momentalne rozoberame ovocne kapsicky day up. preco sa pytas? oslovilo ta to?:):)
o com sa to tu baby bavite??...o akom produkte??.. :O