Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zdrave ranajky

aliara

Baby vedeli by ste mi poradit, ci by som tie kapsicky mohla papat aj ked mam diabetes (cukrovku)?? Je to vhodne aj pre takych ludi? Vsetky moje kamosky to jedia a stale to vychvaluju a ja neviem, ci to mozem vyskusat:/ Za skoru odpoved vopred dakujem:)

zajha

ked ja si to nejako neviem predstavit, ze by som mala to sladke uplne odstavit. inak ved ale aj v hentych ovocnych pyre je cukor nie? to ti nevadi?

99domima

Zajha veď počkaj, keď sa trochu zbadáš a budeš chcieť schudnúť. Ako aj ja. Taktiež mi kedysi nevadilo, že som zjedla naposedenie veľkú 300g čokoládu ale potom, keď som sa nezmestila do mojich obľúbených šiat, tak som sa hneď zbadala a začala som na sebe pracovať! Teraz som tiež v tom štádiu, že sladkosti nejem vôbec a radšej si pred tréningom ako energiu dám Day Up. Ale výsledky stoja za to a vôbec nebanujem, že som začala so zdravším životom!!!

zajha

ovocne pyre? namiesto sladkosti? to ti staci? ja som sem tam odjedla mojej malej z vyzivy ale to skor dam miesto ovocia ako nejakej cokolady. tej asi nikdy v zivote neodolam :D samozrejme, ze podla toho aj vyzeram potom

miliaca58

majdanova co by som ja za to dala aby som mala takeho muza, ktory by chcel byt aj dlhsie na dovolenke! ten moj ani pocut!:/:/ hej, po pravde ale ani neviem ako sa mi to podarilo:D sladkosti doma vobec nejem ale na dovolenke som papala aj zakusky, lebo tam velmi dobre robili. no tu na slovensku skoro vobec, radsej si davam ovocne pyre ked mam chut na sladke:):P

Majdanova

@miliaca85 Máš pravdu, my sme tam boli na 12 dní ale nám to nevadilo, keďže sme chceli ísť na dlhšie obdobie. 7 dní by zase pre nás bolo veľmi málo:-/:-/ Aha, takýto zvyk si si ty na to už vytvorila? Tak potom tomu už rozumiem:-) A ty vôbec sladkosti neješ, iba tieto kapsičky??

miliaca58

majdanova vazne? tam sme povodne chceli ist aj my, ale tam robili zajazdy len na 11 a viac dni a to moj drahy nechcel ist, lebo ze by sa tam unudil:D kedze ma pozna, ze ja len nahanam slnko a cely den sa opalujem:D niee, cosi:) toho som sa nebala ale tak ja si to vzdy beriem so sebou, uz to mam taky zvyk;)

Lussiynka

Áno, majú ich aj tam:-) Už budeš vedieť, že si ich môžeš ísť aj tam kúpiť, keď sa ti zásoby minú:-):-) A ďakujem ti za odpoveď na moju otázku, potešilo ma to, že si to môžem dávať aj pred tréningom. Aspoň budem viacej vládať:-):-)

99domima

Už ich majú aj v Kauflande Lussiynka? Lebo tam skoro vôbec nechodím nakupovať, väčšinou do Lidla a tieto Day Up-y mám z internetu objednané tak som o tom ani nevedela. Dobré vedieť, ďakujem;-):-) Čo sa týka toho tréningu, tak kľudne si ho môžeš dať aj pred, je to veľmi dobré a budeš mať aj viacej energie. Nie je tam pridaný cukor, takže sa toho vôbec nemusíš báť!