Zdrave ranajky

zajha

luccia no napriklad taky pomaranc, kiwi alebo citron je dost kysle ovocie. samozrejme, ze banan, jablko, hruska a taketo ovocie je dost sladucke. tie kapsicky ake ovocia obsahuju?

domima a mozes toho zjest za den kolko chces, ci je to tiez nejako obmedzene? ake to ma vyzivove hodnoty?

99domima

Zajha veď ani ja som si to nevedela predstaviť a preto som si začala kupovať kapsičky. To je sladké a neobsahuje to žiadny pridaný cukor. Je to sladké iba z prírodného cukru, ktorý obsahuje ovocie! Takže to môžem jesť a pritom sa nebojím, že by som nejako extra priberala z toho:-)

aliara

Dakujem ti velmi pekne za odpoved Gisela. Hned som taka spokojnejsia, ze mozem klasicke produkty co aj zdravy ludia. Spytam sa este pre istotu doktorky a ak mi aj ta povie, ze mozem, tak si ich hned pojdem zakupit:) A dobre si nazvala typ cukrovky, pochopila som, co mas na mysli:) Pozdrav kamaratku odomna;)

Luccia3

Zajha podla teba je ovocie kysle alebo bez chuti???:-O Podla mna je ovocie samo o sebe dost sladucke a tym padom nie je potrebne pridavat ziadny cukor. Ved aj ked jes banan alebo jablko tak si k tomu predsa nedavas este lyzicku cukru, ci??

Majdanova

@miliaca85 Neboj, raz možno na to aj tvoj muž pristúpi a bude chcieť byť dlhšie na dovolenke:-) Možno keď bude starší a bude potrebovať viacej oddychovať:-D:-D To máš super, musím sa to aj ja naučiť nejesť vôbec sladkosti. Len či to vôbec dokážem to je otázne:-/:-/

gisela

Aliara nie som síce žiadna odborníčka ale podľa môjho názoru by si ich mohla papať. Veď tam žiadny pridaný cukor nie je a keď bežne jedávaš ovocie, tak si myslím, že môžeš aj toto. Veď to je predsa len pomleté ovocie, nejaké cereálie a pridaný jogurt. V podstate všetko zdravé, čo ľudský organizmus potrebuje! Moja kamoška má tiež cukrovku ale len tú slabšiu, ten prvý stupeň (či ako sa tomu hovorí) a v pohode to pyré jedáva. No ona sa na to pýtala aj svojho lekára, tak sa spýtaj aj ty a budeš si na 100% istá tým, či môžeš alebo nie:-)