caute poradte nejake zdrave ranajky aby ma to nabudilo ..a aky mate nazor na vodu s citronom?dakujem
Zdrave ranajky
V to dufam aj ja Gisela! V piatok tam pojdem tak potom ti dam vediet ako som dopadla. Drz mi palce!
luccia no napriklad taky pomaranc, kiwi alebo citron je dost kysle ovocie. samozrejme, ze banan, jablko, hruska a taketo ovocie je dost sladucke. tie kapsicky ake ovocia obsahuju?
domima a mozes toho zjest za den kolko chces, ci je to tiez nejako obmedzene? ake to ma vyzivove hodnoty?
Zajha veď ani ja som si to nevedela predstaviť a preto som si začala kupovať kapsičky. To je sladké a neobsahuje to žiadny pridaný cukor. Je to sladké iba z prírodného cukru, ktorý obsahuje ovocie! Takže to môžem jesť a pritom sa nebojím, že by som nejako extra priberala z toho:-)
Aliara tak dúfam, že doktorka ti povie to isté čo aj ja. Potom daj vedieť, dobre?
Dakujem ti velmi pekne za odpoved Gisela. Hned som taka spokojnejsia, ze mozem klasicke produkty co aj zdravy ludia. Spytam sa este pre istotu doktorky a ak mi aj ta povie, ze mozem, tak si ich hned pojdem zakupit:) A dobre si nazvala typ cukrovky, pochopila som, co mas na mysli:) Pozdrav kamaratku odomna;)
Zajha podla teba je ovocie kysle alebo bez chuti???:-O Podla mna je ovocie samo o sebe dost sladucke a tym padom nie je potrebne pridavat ziadny cukor. Ved aj ked jes banan alebo jablko tak si k tomu predsa nedavas este lyzicku cukru, ci??
akoze nie? to potom ako chuti? bud to je kysle alebo bez chuti nie?
-zajha ale v nich je iba prírodný cukor! nie je v nich žiadny pridaný!!-
@miliaca85 Neboj, raz možno na to aj tvoj muž pristúpi a bude chcieť byť dlhšie na dovolenke:-) Možno keď bude starší a bude potrebovať viacej oddychovať:-D:-D To máš super, musím sa to aj ja naučiť nejesť vôbec sladkosti. Len či to vôbec dokážem to je otázne:-/:-/
Aliara nie som síce žiadna odborníčka ale podľa môjho názoru by si ich mohla papať. Veď tam žiadny pridaný cukor nie je a keď bežne jedávaš ovocie, tak si myslím, že môžeš aj toto. Veď to je predsa len pomleté ovocie, nejaké cereálie a pridaný jogurt. V podstate všetko zdravé, čo ľudský organizmus potrebuje! Moja kamoška má tiež cukrovku ale len tú slabšiu, ten prvý stupeň (či ako sa tomu hovorí) a v pohode to pyré jedáva. No ona sa na to pýtala aj svojho lekára, tak sa spýtaj aj ty a budeš si na 100% istá tým, či môžeš alebo nie:-)