Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zdrave ranajky

vandula

však to. som rada, že som ich našla. prakticky je to taká maškrtka a navyše celkom dobre zasýtia v prípade núdze, keď som mimo a začne mi škŕkať v bruchu :D

lorQa

Jasné Vandula, to som si aj mohla myslieť, že to máš takú rýchlo keď nestíhaš normálne jedlo:-D Ale dobre, lepšie ako nejaký nezdravý fastfood!

renata18

vandula to je dobry napad, mala by som to tak aj ja praktizovat lebo vela krat ostanem dlhsie u doktora alebo v meste a potom som taka hladna, ze ked pridem domov, tak by som zjedla naraz aj celu chladnicku:-D a to zdrave nie je! tento produkt day up som uz raz mala a celkom mi to aj chutilo ale nikdy ma nenapadlo to nosit so sebou v kabelke

vandula

vieš čo potrebovala som si nájsť nejakú svačinku do kabelky. dosť cez deň lietam a nemám sa koľko krát kde zastaviť na jedlo. takto nosím tú kapsičku v kabelke a mám niečo v každom prípade zo sebou

vandula

ako človek ochutnáva nové príchute, viac a viac sa na ne namotáva. kedysi som neverila, že by ma taká malá kapsička mohla nejak nasýtiť, no už po pár ochutnávačkách som sa presvedčila o opaku

Hena-Martinkova

@dinda12 = máš pravdu, neobsahujú! Ja na nich už dosť dlho frčím. Teraz naposledy som si tieto kúpila ;-):-)

zajha

dinda12 aha, tak v tom pripade by to potom vysvetlovalo to, ze tam nemusia pridavat cukor a je to prirodzene sladke. to uz mi dava zmysel!

luccia ano, uz som pisala aj dinde, ze to potom vysvetluje vsetko. pokial tam davaju iba taketo ovocie tak verim, ze nemusia pridavat cukor. ale aj to vyskusam. som velmi zvedava na chut.

Luccia3

Zajha tak to si ma teraz dostala!:-D Mas pravdu, ze tieto druhy ovocia su kysle ale to je tropicke ovocie a kapsicky neobsahuju tropicke ovocie! Pokial som dobre pozerala na obsahy vsetkych kapsiciek, tak ani v jednom sa nenachadzalo ovocie, ktore si tu spomenula. Vacsinou ide o ovocie ako baban, hruska, cucoriedky, jablko, pomaranc, slivky, broskyna a ine.. A tie su prirodzene sladke, takze preto do toho vobec nedavaju umely cukor!

dinda12

zajha ale mne sa zdá, že tie Day Up neobsahujú takéto tropické ovocie..teda aspoň čo som si ja jednu raz kúpila, tak tá neobsahovala..tá obsahovala len banán, jablko, maliny, čučoriedky, kokos a tapioku..a bolo to dosť sladučké:-)