Zdrave ranajky

svetlinka

bereka vyskusala som jeden cez vikend ale az po tom ako ich tu baby spomenuli lebo sa priznam, ze som o nich tiez este nepocula az teraz. no poviem ti, ze dost mi to chutilo. take osviezujuce a hlavne sladke:-) a co je sladke, tak to je moje:-):-D pokial mas rada detske vyzivy, tak to bude aj tebe chutit lebo mne to tak chutilo. hned som si spomenula na detske casy:-D:-D

vandula poviem ti, ze sa mylis. tie kapsicky maju vacsinou 120g a su dost vyzivne, kedze je to dost huste. skusala si to uz jest? ci z kade mas toto tvoje tvrdenie???

akinom007

Co sa tyka ranajok, ranajkujem pravidelne. Take moje typicke ranajky su Croisant a capucino, pripadne vianocka s maslom, alebo nejake sladke pecivo s cajom. Potom uz cely den ine sladke nejem.

akinom007

Nazor na citronovu vodu...hm sice som citala dobre odporucania na pitie citronovej vody rano...aj som vyskusala pila som ju dva tyzdne kazde rano....nasledne mi meskala 2 tyzdne menstruacia ( bezne mavam pravidelnu)...po nejakom case reku skusim to este raz a opat to iste....ja to nemozem praktizovat

rajka1

Ja tiež odporúčam kapsule. Veľmi dobre zasýtia a som z nimi spokojná :-D Je dobré dať si 1 kapsulu na raňajky. Pozerala som na internete, kde sa to dá kúpiť, skúste na pilulke.Dám Vám aj typy na webové stránky, skúste sa na ne pozrieť: -odkaz odstránený- -odkaz odstránený-

Darla111

@miliaca58 Na ranajky mam najradsej nejaky sladky jogurt alebo cerealie, neviem si predstavit slane ranajky. Dlho sa ale snazim rano si davat nieco co je bez cukru, predsa len v jogurte alebo v cerealiach je cukru dost, teda aspon v tych co ja lubim, a toto vyzera ako fajn napad, ako ten cukor nahradit a aj tak sa nevzdat sladkych ranajok. Kde tie kapsicky viem kupit a kolko maju prichuti ? :)

vandula

vidím, že sa tu spomínajú nejaké kapsičky. :) neviem, či by mi to ráno stačilo až do obeda, v tej kapsičke predsa toho veľa nemôže byť, neviem si to predstaviť že by mi to nahradilo plnohodnotné raňajky. ale možno sa mýlim. :)

vandula

vidím, že sa tu spomínajú nejaké kapsičky. :) neviem, či by mi to ráno stačilo až do obeda, v tej kapsičke predsa toho veľa nemôže byť, neviem si to predstaviť že by mi to nahradilo plnohodnotné raňajky. ale možno sa mýlim. :)

bereka

svetlinka vobec mi nevadi, ze po dlhsom case odpisujes, som rada, ze si na mna nezabudla a ze si sa ozvala:):) ano, vsimla som si, ze nejake tasticky su spominaju. ty si ich uz skusala? chutia ti? vyzera to zaujimavo a hlavne ako si ty napisala, ze by to bolo idealne pre mna, lebo by som sa v kuchyni nemusela rano ani ukazat:D:D

bereka

svetlinka vobec mi nevadi, ze po dlhsom case odpisujes, som rada, ze si na mna nezabudla a ze si sa ozvala:):) ano, vsimla som si, ze nejake tasticky su spominaju. ty si ich uz skusala? chutia ti? vyzera to zaujimavo a hlavne ako si ty napisala, ze by to bolo idealne pre mna, lebo by som sa v kuchyni nemusela rano ani ukazat:D:D