caute poradte nejake zdrave ranajky aby ma to nabudilo ..a aky mate nazor na vodu s citronom?dakujem
Zdrave ranajky
nikolll ze haluzne vrecuska, pobavila si ma:D:D vies ake su to chutne ovocne mixy?? a ano, je to odfotene v chladnicke, kedze tam ich najcastejsie skladujem. studene mi najviac chutia, aspon ma to aj tak osviezi a ochladi:);)
wendy000 myslia fakt na kazdeho:);) tieto tri prichute ponukaju pre celiatikov - nahodne som ich vsetky mala aj doma a preto som ti ich tak spolu odfotila:)
@miliaca58 Tak to je parada, ze mysleli aj na nas bezlepkovych :) Dakujem pekne za foto, tak predsa len sa pojdem na to pozriet do obchodu. Z tychto pearls maju kolko prichuti na vyber?
miliaca58...a to co je za huluzne vreckuska??..to si v chladnicke fotila alebo sa mi to len zda??:-D:-D:-D
miliaca58 Je fajn ze su bez pridaneho cukru ale som si myslela ze je to iba ciste ovocie, nevedela som ze su v tom aj ovsene vlocky. Snazim sa hlavne zdravo stravovat preto, lebo mam nabeh na bezlepkovu dietu a tymto si ma teraz nepotesila :( Chcela som si to zakupit ale ked su tam tie ovsene vlocky, kupovat si to teda nebudem. Nemas typ na nieco ine, co je bez lepku?
wendy000 maju viacej prichuti a vlastne kazda ta kapsicka je zlozena z viacerych druhov ovocia a vlociek. pridany cukor tam nie je ziadny. je v nich iba prirodny cukor, ktory je z ovocia! odfotim ti tie prichute a poslem ti foto, oki? aspon si budes vediet aj lepsie predstavit, ako to vyzera:)
bereka dobre si pozerala, je ich viacej:-) vykusala som ten zlty (yellow), ten mal zlozenie tusim jablko, kokos, ananas, banan, biely jogurt a vlocky. mozem povedat, ze tento mi dost chutil, no este to nemam s cim porovnavat. niekedy snad vyskusam aj ostatne prichute:-);-) nie, nepridavaju cukor, teda aspon tak je na obale napisane - bez pridaneho cukru, tak dufam, ze tam ziadny ani nedavaju!
Darla111 ako som pisala aj bereke, tak zatial som len jednu prichut vyskusala, takze este neviem porovnat. ked ich vyskusam viacej, tak potom ti poviem, ktora mi najviac chuti. asi len v gramazi a v zlozeni. hovorim, ze len cez vikend som prvy krat skusala, takze este nejaka odbornicka v tom nie som
@svetlinka Tiez mam rada velmi sladke, ine ranajky ani nemavam :D Uz som parkrat skusala si dat slane ranajky ale nebolo to ono, aj tak som si potom musela dat nejaky banan alebo nieco cim prebijem tu chut v ustach :) Kolko prichuti z kapsiciek si zatial vyskusala a ktora ti najviac chutila? Videla som v obchode ze maju dve velkosti, je medzi nimi nejaky rozdiel v zlozeni ci je to v podstate to iste?
@miliaca58 ked je to ako detska vyziva, to mi bude istotne chutit :) predavaju to iba v jednej prichuti ci maju ich viac na vyber ? zlozenie maju ake? je to iba pyre z cisteho ovocia alebo tam davaju aj nejaky pridany cukor?
svetlinka ano? a ktoru prichut si skusala? lebo som pozerala na internete, ze su rozne prichute. a ked pises, ze je to sladke - oni do toho pridavaju aj cukor alebo to je len z toho ovocia take sladke??