Zdrave ranajky

Majus46

Wendy000 to sa ti uz niekedy stalo, ze by som ho cele nezjedla naraz?? Lebo mne ani raz! Ked ho otvorim, tak sa po nom len tak zaprasi :D :D Tak mi to velmi chuti, ze vela krat aj dva za den spapam :) ;)

nikolll

miliaca58...tak malo stoja?..to som ostala teraz milo prekvapena lebo som cakala, ze mi sem napises vyssiu ceny..minimalne nejake 2€ som pocitala, kedze to patri medzi zdravu stravu a ta je vsetka drahsia...normalne mam krajsi den...a ono sa to da kupit aj cez nejaky e-shop??
monchitta...vies, mne to preto vyskocilo lebo mam zajaknute take stranky o cviceni, fitnessky sledujem a tie sa s tym fotili a davaju si na svoje stranky s tym fotky...tak preto som o tom vedela a vsade to videla..

monchitta

@christa366 Tak to ťa veľmi obdivujem, že sa chceš dať na to takto sama. Mne by to dlho nevydržalo. Potrebujem mať vedľa seba človeka, ktorý ma proste do toho cvičenia dokope a vyhecuje ma. Keby som sa spoliehala iba sama na seba, tak viem, že by som v tom fitku nedala zo seba maximum. Tá trénerka mi je takou inšpiráciou, či už v tom, ako na sebe maká alebo v tom, že sa dá stravovať aj zdravo a vyvážené bez toho, že sa človek do toho nútiť. Celkom ma to začalo baviť, práve aj to varenie je pre mňa teraz taká nová záľuba, a rada si vymýšľam nové recepty alebo tuningujem tie povedzme že nezdravé na zdravšie :) No ano, bavili sme sa o tom a môžem si to kludne zaradit do svojho jedálnička.

christa366

@monchitta tiež som sa konečne odhodlala k tomu že schudnem a začnem chodiť do fitka. čaká ma budúci rok svadba tak by som chcela do šiat ešte nejaké to kilečko zhodiť :) len u mňa je to fitko iné v tom že mňa nemá kto usmerniť ak niečo robím zle alebo či sa stravujem dobre keďže nemám trénerku. konzultovala si s trénerkou to, či je takéto ovocné pyré vhodné na raňajky alebo poprípade desiata?

monchitta

@nikolll Čože? No mne to zatiaľ nikde na facebooku alebo instgrame nevyskočilo :O
@miliaca58 Začala som chodiť do fitka, lebo chcem dať dole nejaké kilá navyše a toto bude fajn na raňajky keď to nemá cukor :) Trénerka ma pochváli, že som si našla niečo zdravé aj sama :D :D :D Ty tiež chodíš do fitka keď si dávaš takéto zdravé raňajky?

miliaca58

Wendy000 ano, tak to presne je:):) kludne si to mozes nosit aj v kabelke, nepokazi sa ti to. ja som to mala v chladnicke len z toho dovodu, ze som to chcela studene aby ma to viacej osviezilo v tychto teplach. ale inak ked si ich beriem na cesty, tak to mam tiez v kabelke alebo v aute a nikdy sa mi to nepokazilo.
monchitta obsahuju mix ovocia, jogurtu, cerealii a kokosu. su to rozne prichute. kazda kapsicka obsahuje iny druh ovocia. na internete si to inak vies pozriet:);)
nikolll vsetci ziju zdravo, necuduj sa:D:D stoja malinko, iba 0,99€

nikolll

miliaca58...neviem, kedze som ich este nechutnala ale v poslednej dobe ich vsade vidim..ci uz na instagrame, fb alebo v kauflande:-D:-D..v takomto teple sa ani necudujem, ze to chladis:-):-)...kolko to prosim ta stoji??

monchitta

@miliaca58 Zaujali ma tieto kapsičky. Vyzerá to ako super nápad, čo si dať na osvieženie. V tom našom podkrovnom byte je strašné teplo, takže nič teplé na raňajky nechcem ani vidieť :D Čo to vlastne obsahuje?

Wendy000

@miliaca58 Takze v tychto je namiesto vlociek a musli asi potom kokos, podla obalu :) Teraz ma tak napadlo, ked pises ze to skladujes v chladnicke, mozem si to nechat aj v kabelke pocas dna? Nepokazi sa to ked to nebude v chlade, ci to treba prave v tej chladnicke skladovat?