Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gynekomastia

Príspevok v téme: Gynekomastia
tajny

zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?

Súvisiaci obsah

pelda

Ahojte potreboval by siom radu. Som mlady chalan trochu vysportovanej postavy a od malicka mam maly problem. Mam jak keby nafuknute bradavky je to strasne nevyzliekam sa vonku a nasi to beru v pohode ale ja nie sa musim schovavat pred svetom stymto . Poradte mi co mam spravit

jono3

Preboha ved ja viem ze som chlap, ved ja mam vysportovane cele telo chapete ja mam len problem s bradavkamy, mam ich nafuknute, ja mam pseudogynekomastiu. poradte mi niekto ako tie bradavky zmensit. okrem operacie samozrejme

amd

mozem sa opytat tych co uz boli na operacii (ale v nemocnici) ci vam robili obidve naraz alebo len jednu stranu a potom druhu? zaujma ma to lebo mi lekari povedali ze mi asi urobia len jednu stranu a potom mam prist na druhu, ale je si neviem predstavit behat s jednou stranou takou a druhou takou :(((

M.Ss

Presne tak .. to ze sa zmenis vo vnutry ze sa budes cicit ako chlap ti cecky nevezme ... jedine co pomaha je operacia ..

SLSK

Kto je z Ba a bol alebo ide na operaciu? Mam iba otazku kolko budem asi cakat, ked ma doktorka odporuci. A kde je to v Ba najlepsie?