zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?
Gynekomastia
TICO: nazdar tico ja mam pseudogynekomastiu a neviem ako si to myslel s tym duchovnim ritualom alebo co to je, a proste chcem ten moj problem odstranit okrem operacie, keby si mi mohol poradit tak ti budem vdacny.
Gynekomastiou trpia ( aj ) muži, ktorí majú veľmi radi pivo, a jedia priveľa mäsa... je to aj váš prípad ? Ak hej, riešte to.
Tajny : začni si natierať prsia svojim čerstvým ( najlepšie ranným ) močom. Začni sa venovať urinoterapii, preštuduj o tom čo najviac, zisti si ( z inej oblasti ) cviky na znormalizovanie hormónov, zaraď do jedálničku aj potraviny s obsahom testosterónu ( možno pomôžu aj tie ), a zisti duchovnú príčinu gynekomastie... možno na to prídeš aj sám. Pravdepodobne si ako muž veľmi život neužívaš... možno ti vadia mužské kvality ( tie, ktoré má muž mať ), si viac ženský svojou podstatou, asi potrebuješ zažiť nejaký čisto mužský ritál / rituály na to, aby si tvoje telo/duša konečne vybrali. Prsia sú symbolom materstva ( okrem iného ), napíš, aký máš vzťah ku deťom, či necítiš nejakú silnú ujmu ( zlý zážitok, pocit viny ), atď. Som amatér, nie som doktor, ale logicky mi vyplýva, že chyba bude aj niekde tu, v duchovnej rovine.
Je to fakt krute...tmave hrubsie tricka..obavy z odhalenia...neustale si davanie pozor... zdrzanlivost.. je to na hovno veru seckych vas chapem.Teraz som nasiel toto forum a rozhodol som sa ze zacnem konat mam uz skoro 18 rokov a gynekomastiu-(neviem ci to je ono mam opuchnute bradavky mam uz asi 4 roky a stale som bol v presvedceni ze sa to postupne zacne zmensovat a zmensovat ze mozno trocha treningu,posilovania tomu napomoze no uz som stratil vieru. Preto sa popytam na moznosti operacie v tom martine diky smajli16 za tip
ma to aj moj brat ale otec to uz nema takze tiez to je asi dedicne
da sa povedat ze to je stastie v nestasti ...:P ze to mam dedicne no ...
no jasne ,ale tiez preto ze ja to mam dedicne ... maly to vsetci bratia ... dokonca aj otec to ma .. ale tem to ma v riti no ... zalezi od doktora no ... ak povie ze to je je dedicne je to zadarmo ...
M.Ss - ale mas odporucanie od endokrinologa ze?
a tiez ani jeden z mojich bratov nic neplatil.. a tak isto ani ja ... vsetko preplacala poistovna ...
Ja mam dvoch bratov ktory uz maju po operacii ... su spokojny uplne ... jeden ma 19 druhy 17 .. ja mam 15 a idem na operaciu 13.septembra ... akurat ma sere ze som zacal posilovat ... a teraz ked pojdem na tu operaciu nebudem moct taky mesiac nic robit ... cize vyfucim ... inac ohladne tych problemov s bradavkamy ... ani jednemu s mojich bratov sa s nimi nic nestalo ... akurat su trosku jazvy no ... ale to je fakt detail .. ktory budete uplne ignorovat