Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gynekomastia

Príspevok v téme: Gynekomastia
tajny

zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?

Súvisiaci obsah

smajli16

ja2ja - už chodím LEN v tričkách, je to uplne super pocit ked si spomeniem ako som psychicky trpel pred tým tak vobec nič nebanujem a som rád že som mal možnosť s tým niečo robit.

mrx - tá priehblina sa po čase trochu vyrovná no nikdy to nečakaj ako pred operáciu pretože tak či tak trošku jama tam ostane navždy..ale podla mna aspon u mna to je vidiet maximálne ked sa nejak zohýbam, inak niec...ked ideš narovnaný to skoro neni ani videt. Každopádne aj keby to bolo videt už sa aspon nemám za čo hambit, takže to je to najmenšie..

Inak od operácie som užiel kus cesty a už aj posilujem a tak. Radil by som po operáci sa moc nenamáhať aspon 2 mesiace, pretože sa može jednoducho stat že kúsok tej bradavky (2-4) mm sa vám doslova odlepí a to nejde vrátit spat!!! naštastie u mna to nieje až tak vidiet a nevadí mi to. Naviac to bola chyba tej čo mi brala štichy, mala mi ich tam nechat trochu dlhšie..brava bradavka je UPLNE v pohode a celkovo som schudol a lepšie vyzeram..aj vdaka tomu.

scooty

Zistil som, ze poistovna preplaca 70% z ceny zakroku, len je potrebne vyplnit jeden formular, v ktorom sa vyjadri aj lekar, ktory zakrok spravi. Vsetko to treba poslat poistovni aspon mesiac pred operaciou.
Toto plati v poistovni Dovera, neviem ako je to inde.
Problem je v tom, ze mi mama tych 30% (240€) nechce doplatit, no nezabijete ju.

mrx

ja2ja mal som to len na lavej strane.. no vyzera to lepsie len mam od bradavky dolava asi tak na sirku ukazovaka taku priehlbinu, proste nemam tam akoby prsny sval.. ale tak dufam ze casom sa to vsetko zrovna tak ako ma.... :)

kewinxx

andykee, mozno budem tvrdy, ale ty si gyno zasluzis a vobec ta v tom nelutujem!
Mozes si sam za to, ze to mas..
Ale co my, co to mame bez nasho pricinenia?

mrx

smajli ja mam tiez uz mesiac potom a mam tam este taku priehlbinu,,, je sice mensia ako na zaciatku ale stale to neni ok.. myslis ze sa to spravi samo alebo co s tym robit??

smajli16

drwoomek - po mesiaci sa mi "odlúplo" kúsok z pravej bradavky, ale nieje to nič hrozné, podla mna to bola chyba tej čo vyberala štichy a mala to ešte nechat tak... Ale nie je to nič hrozné, a všimnút sa to dá jedine z maximálnej blízkosti, krom toho mi to ani nevadí.