Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gynekomastia

Príspevok v téme: Gynekomastia
tajny

zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?

Súvisiaci obsah

SLSK

niekde ti to preplati poistovna, inde nie...
ako ktory doktor asi...
mne to cele preplaca poistovna.

inak, neviem, este ta asi neodporucia na operaciu. Asi ti vazne zatial povedia, ze to sa asi spravi casom. Jednoducho, 15 je este asi malo...

SLSK

cav Gert!

Mam to iste co ty, tak isto ako si to popysoval!
Mam to uz 6 rokov a idem na operaciu.
(teraz mam 20)
Ak to bude hrozit aj tebe, vobec sa toho neboj. Chod k obvodnej doktorke a ta nech ti vypise listok k endokrinologičke/endokrinologovi. Ten sa ti na to pozrie a bud zadeli nieco rozumne, alebo ti povie, ze sa ti to casom strati... Ale pravda je taka, ze to kecaju vsetkym a nikoho nepoznam, ze by sa mu to casom uravilo...

Ja uz sa napr neuveritelne tesim na operaciu...

btw, kolko mas rokov a z akeho si mesta??

Gert

cawte,ako tak citam mam ten isty problem ako vy ale lenze mne ked je chladno alebo mam husiu kozu tak mam tie bradavky normalne a da sa s tym normalne vydrzat aj na kupaliskach aj hocikde ale to iba ked mam husiu kuzu.Mne uz normalne narastili pod tymi velkymi bradavkymi aj mensie kozy alebo co to je.Proste tam mam taky mensi tvrdy vacok.Noa je to dost neprijemne a chcel by som sa este dozvediet ci je na to liek alebo co presnejsie by som mal robit aby tie bradavky zmizli bez operacie.Za kazde rady dakujem.A inak som si len myslel ze to je obdobim puberty ale ked uz to mam trochu dlhsie a nezmizne to.A chcem sa este opytat kdo mal tento isty problem a po nejakom case mu tie nadmerne velke bradavky zmizli.

M.Ss

moji bratia boli obaja v nemocnici ... den pred operaciou tam prisli lezat ...potom na druhy den rano ich operovali ... podotykam obe bradavky naraz ...nie po jednej ... asi den dva tam lezali kym sa im to odsavalo... potom im to vytiahli ...{tie hadicky ktore odsavaju ten tuk do nadob ktore budete mat pripevnene na posteli}najstarsi brat mi povedal ze ho to celkom bolelo lebo mu to doktor vytiahol rychlo ale u toho stredneho to zevraj nebolelo lebo mu to doktor vytahoval opatrne pomaly cize ak uz vam to budu chciet vytahovat zkuste doktora upozornit ..:D aspon ja to mam v plane ...:D .. inac to bolo vraj bezbolestne .. najstarsi bracho tam bol 3 dni ... a stredny 2 ... obaja ked prisli domov boli este tyzden doma ... a potom uz normal skola a tak ... akurat mesiac necvicili proste sa budete musiet setrit ten prvy mesiac ... tolko co ja viem ohladne tohoto .. ten najstrasi ma trosku jazvy ale su viditelne len ked sa nato zapozerate ...a to tiez musite byt prinom cca pol metra aby ste si vsimli vobec nieco ... a stredny nema nic ziadna jazva nic ...tolko odomna ...

Scooty

@amd : ne ja by som tym mesiarom neveril. Radsej si zaplatim a pojdem k niekomu to za to dostane fajne love a snazi sa to spravit co najlepsie. Radsej kvalita ako kvantita.