zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?
Gynekomastia
a inak ked idem na tu operaciu tak zalezi na veku alebo je jedno kolko mam rokov aby som podstupil operaciu??pls poradte lebo osm pocul ze by som ju mal podstupit az ked sa vyvyniem takze asi viac ako 18 rokov
amd
Nic sa neboj ... ja to mam tiez pred sebou a nebojim sa az tak ... vzdy som mal strach len z narkozy inak asi nic ... fakt to neni az taka hrozna operacia ... no to by ti maly urobit dve ... naraz .. neviem si predstavit ze najprv jednu a potom druhu ...a tyzden ti moc povedal ... mojich bratov pustili po 3och dnoch .... tyzden boli potom este doma a potom skola normal ... iba nosili obvez na hrudi .. pokial im nevybrali stychy..to cele trvalo taky mesiac ... a uz potom uz normal ... ako pred operaciov ibaze bez ciciek ... fakt sa neboj ... predstav si ze po operacii proste uz nebudes mat ziadne cicky ... budes sa moct normalne vyzliect ...sam neviem aky to je pocit ... ale verim ze tie {3-4} dni v nemocnici stoja za zvysok zivota ... bez cici ... cize ja nanu urcite pojdem ..! :Pa bez strachu dufam ..:D
amd-a kam ides na operaciu?lebo 23.11. idem aj ja do Martina
ocujte aj vam s ana tej bradavke robi taka modrina alebo co to je no pripomina to jak zrazeninu krvi
M.Ss
dakujem za info ja idem na operaciu 23.11, doktor povedal ze tam budem lezat asi tyzden, ale nechapem preco mi povedal ze urobia najskor jednu stranu a potom druhu,,, skusim ich prehovorit aby urobili obe naraz :((( a inak aj mne vravel ze mi to preplati poistovna (mam VsZP vseobecnu) moc sa toho bojim ale ten pocit slobody bude asi stat za to, len aby to urobili pekne :(
To ako fakt funguje na opuchle bradavky ten moc??Skusal to uz niekdo??Mne sa to zda divne lebo nechapem ako moc moze pomoct k tomu aby sa mi splasli bradavky :)
nie je to blbost vola sa to urinoterapia a funguje to
Učiteľka ti povedala, že mala hrčky pod bradavkami? :-DDD. inak žiaden moč ti nepomôže je to blbosť.
ja by som skusil ten moc na cicky. ucitelka mala hrcky pod bradavkami a ze ked si potierala jej to zmizlo mozno to zaberie aj na toto. TICO - ako si to mam potierat?