zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?
Gynekomastia
a mimochodom mal som teraz 15-ku.
no tak zistil som ze nie som gyneko. ale pseudogyneko. tak bol by som rad keby ste mi niekto poradili ako sa to da okrem operacie odstranit. Chodim cvicit do posilky, ci to posilka moze odstanit prosim poradte mi nejako pls dik.
JELEN-heh takto som to aj ja bral davnejsie no casom sa mi to zvacsilo kedze som pribral a uz mi to vadi lebo mi to je vidno aj cez tricko a dokonca aj ked mam nejaku tensiu mikinu...a toto leto bolo fakt horuce az ma nebavilo stale nosit kosele a mikiny aby som to ako tak schoval
drwoomek-tak,ale ja stym beham uz od januara...
TY kks ja som zteho vrici =DD musim sa brutalne smiat...pritom sa smejem aj nasebe mam tu gynekomastiu nie nejak moc velkú ale je viditelna dost...no v kazdom pripade smiesne my je to jak to tu popisujete...sam si ztoho nekedy robim srandu pred zrkadlom ale tuto sa my to paci =DD take vety ze´´uz su ty neni vidiet take kozy??´´alebo:´´mam iba take bradavky velke jak toffife´´normalne sa aj nasmejem..no rozhodol som sa ist tou tazzsou cestou nasetrim si na tu operaciu a nebudem chodit svojmu obvodnemu...som tak trocha nato hákliví a ked to raz vzivote budem mat zasebu tak sa my urcite zvysi sebavedomie..a tak isto aj ostatným dufam ze to kazdy prekonate a na tu operaciu pojdete....ja mam 19 rokov a verím vám ze to neni sranda...fakt to cloveka ubíja musim nato kukat kazde dve hodiny a sledujem ci sa my to nezmensuje....raz my prepne zeberem noz a ufaklím si to jak bravčové =DD BUDTE SILNÝ!!
ja2ja - a to tak si si rychlo vybavil na taky termin?
ja mam termin operacie uz na 19.septembra a uz som sa nato dost tesil,ale teraz to budem musiet asi odlozit kvoly zamestnaniu :(
Tak to ani moja nechce, preto mi tie prachy neda.... jej argument : "ved kolko takych chlapcov som videla na kupalisku..." ta podla mna 0.
Uz treti rok som sa nebol nikde kupat a neopaloval som sa. Strasne mi to chyba. Snad na 20tku dostanem dostatok penazi.
scooty - mna rodicia vobec nechcu pustit na operaciu
Tak to len ticho zavidim...raz aj ja tak budem chodit, raz ked si nasporim