zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?
Gynekomastia
@Gert - neviem odkial si, ale ty nie si odkazany na nejaky listok od Tvojho lekara. Ked som riesil obriezku, tak tiez som nekomunikoval s mojim obvodnym lekarom, pretoze to je uplny sedlak a siel som priamo za urologom. Tam som najskor povedal, ze viem ze mam mat listok, ale proste som rad, ze som nasiel odvahu ist aspon takto na priamo a bolo vsetko jasne - nikto neriesil lsitok, podstatne bolo vyriesit problem. Boli trochu komplikacie, ale nakoniec som to vyriesil a keby som sa spoliehal na mojho obvodaka, neviem ako by to dopadlo.
gynekoplastiku som tiez najskor skusil cez obvodaka - poslal ma na chiru, kde mavli rukou ze to nic neni a este som bol aj na sone, kde tiez mavli rukou ze to nic neni :D vdaka tomu som to opat odlozil o dalsich 5r a depky sa znasobili. Takze ani omylom - nikoho sa pytat nebudem, konzultacia na sukr. klinike a ide sa - toto chcem - spravia, zaplatim - bohuzial asi dost.
Co sa tyka Teba - siel bych za nim s jasnou poziadavkou - toto chcem fixnut!
poslite ma na chirurgiu - TN alebo kde to je fuk - zaidne, co si myslite na toto a blabla - on ta ma na haku, neni to akutne, neni to choroba, tak na co sa stresovat, posle Ta domov, ze to nic neni a ty budes mat depresie a budes to furt riesit a zivot ti uteka popod prsty.
Dojdem za nim - dajte listek na chiru, a hotovo - jasne ze slusne ale razne - je to Tvoje zdravie, Tvoj zivot.
tolko moj nazor.
drz sa
p.
pls kdo by mi poradil ako mam ist na tu operaciu.Ja som bol u svojho doktora a ten sa tomu nerozumie tak ma furt posielal uplne inde kde nemali sjanu o tom noa nwm jako sa mam dostat na doporucenie lekara na tu operaciu.A pls v ktorych mestach na zapadnom slovensku robia taketo operacie okrem Bratislavy.
cawte.ja sa chystam ist s tymi bradavkami k doktorovi aby ma doporucil na operaciu.Ale mohol by mi niekdo povedat kdo uz bol na operacii ako to vsetko prebiehalo a kolko tam stravil dni v nemocnici a ci su tie brdavky uz v pohode alebo su nejake velke jazvy.Dakujem
amd-tak ja mam tiez uz starsi vek (22)a obdobie puberty som mal tazke kvoly tomu a hlavne posledne dva roky lebo sa to zvacsilo tak,ze uz si nemozem ani normalne tricko obliect...inak uz som to mohol mat par tyzdnov za sebou lebo som mal mat operaciu 17 septembra no musel som to presunut na ten november kvoly praci...tak hadam uz na jar budem moct kludne behat v tricku
takže ja mam pseudoginekomastiu čiže zmnožene tukove tkanivo a chcem sa spitať či aj toto poisťovňa preplaca a ak nie tak kolko stoji ta operacia ??
ono njahorise je vyzliect sa s tym pred babou ..urcite mi date za pravdu:(
ja2ja - ja idem do trencina, tak ti budem drzat palce :)
M.Ss - to co si napisal , tak dufam ze to tak naozaj bude, ja sa bojim preto lebo ja som zdravy jak ryba a s doktormi nemam skusenosti, ale tiez si myslim ze tych par dni stoji za to aby som ostatny zivot mal v pohode a bez strachu :) a inak vam zavidim ze idete na to v mladom veku ja mam 24 rokov a lutujem ze som sa nerozhodol uz dalno :(
Zdravim, mam 16 rokov a asi mam gynekomastiu, mam zvacsene prsia, pod kozou akoby taku hrcku a niekedy nadute bradavky. Prosim poradte co stym, pripadne daku dobru kliniku a ci mi tento zakrok moze preplatit poistovna. Za odpovede vopred dakujem