zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?
Gynekomastia
peeticek-statna v Martine...tam to robili aj smajlimu16 a bol spokojny...ja uz mam vsetky vysetrenia za sebou tak uz len cakam na zakrok...sice uz som ho mal mat mesiac za sebou,ale nemohol som kvoly praci tak som si to presunul na november
scooty - to hovoril aj mne ale kaslem na to :) skusim sa ist popytat :P
ja este mesiac a idem nato a uz aj zacinam pocitovat nervozitu
Ako som uz pisal, aj v statnych nemocniciach robia sikovni a dobri doktori. Otazne je, ako sa k nim dostat - najlepsie su referencie. Teda ak bol niekto v statnej, a je spokojny, male jazvy a pod., nech da echo - nemocnica a meno lekara, kt. robil zakrok.
Hrozi tu ale riziko ako u mna.
Obriezku mal robit primar - nakoniec ma robil absolvent lek.fakulty, ktoremu to trvalo dlhsie ako sa predpokladalo, ked sa davalo lokalne umrtvenie, takze zakrok co mal trvat 30min. trval 58min.. :D - shit happens jak sa hovori.
p.
@ drwoomek : no mozno ze to aj tak skonci, ale obavam sa toho co spominal peeticek, tzv. "mesiarov". Ale mozno by som im viac veril, keby ze uz niekto v statnej v Ke bol. Mozno ze ma odradil aj moj endokrinolog ktory ma zastrasuje, ze na operaciu nemam ist, lebo su z toho jazvy (asi pozna svojich statnych kolegov) :)
scooty - a keby sme isli do statnej? niektori pisali ze je to jedno lebo ty co robia v statnych robia potom na sukromnych
Myslim ze hej - preplatia vsetko.
Otazne je, ci chces ist do statnej nemocnice - teda zmluvneho partnera poistovne.
Tazko povedat - zalezi od konkretneho lekara co Ta bude operovat. Ci ma syndrom vyhorenia, alebo nie.
Ja skusim behnut do BA spravit si odhad, oslovim poistovnu a ak by aspon polku cvakli, bo by som celkom spokojny.
p.
Hej ocujte ale vsak keď ma doporučí lekár na tú operáciu a dohodne mi aj nemocnicu, ktora ma zmluvu podpisanu s mojou poistovnou,tak by to ta poistovna mala vsetko preplatit ne?
scooty - prepac zle som sa podpisal :)