Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gynekomastia

Príspevok v téme: Gynekomastia
tajny

zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?

Súvisiaci obsah

mirco

gert pls mohol by si midať mail? alebo niečo aby sme sa skontaktovali? bo čítal som ten príspevok o zemiakoch a rád by som to skúsil :D

oktober

poslite mi prosim fotky pred a po operaci, ak ste to uz podstupili.. Mam tiez gynekomastiu ale ked si bradavky posucham alebo je zima, proste ked stvrdnu, tak to vyzera v pohode. Inak musim nosit iba tricka s napismy na hrudi... myalbum@post.sk
Dakujem

peeticek

Tak a je to tu :D
vo stvrtok idem na konzultaciu do prosanusu k pani Dr. Karovičovej, tak dam potom vediet co som sa dozvedel.

odpisala mi aj moja milovana poistovna :D
Dobrý deň,

na danú otázku môže odpovedať revízny lekár až po doplnení niektorých
informácií, prípadne po vyšetrení.

Nevyhnutnými informáciami sú vek poistenca a veľkosť zväčšenej prsnej
žľazy.

Jednostranná gynekomastia je totiž častá u chlapcov v puberte, ako
dôsledok hormonálnej nerovnováhy.

Drobné zväčšenie prsnej žľazy u chlapcov v puberte je normálny jav,
ktorý nevyžaduje liečbu a časom sa stratí.

Takže odporúčame Vám, aby ste sa obrátili osobne na revízneho lekára
v pobočke VšZP v mieste trvalého pobytu.

takze tak :D
p.

Gert

ja ten zemiak mavam asi 5 hodin denne niekedy aj cez noc ale predpokladaj ze sa ti tie bradavky nesplasnu mala by sa iba ta zlaza zmensit.

drwoomek

takze aby som si tu ujasnil :) pridem nakrajam zemiak, uvarim ho kusok prilozim na bradavku prelepim a ako dlho ho tam mam mat? a ked ho chces prilozit znova mam ho zase zohriat? :P

Gert

Ano treba ich nakrajať.Mám gynekomastiu už dva roky a dosť veľké žľazy pod bradavkami a ked som si začal dávať tie zemiaky tak sa mi zmenšili.Stačí keď si ten zemiak nakrajas,uvaris a prilozis na obe bradavky a s obvezom si to mozes obviazat.Inak mne to hlavne pomohlo v tom,že sa mi už prsia a aj celý hrudník sformoval a nie su tam uz vidiet tie zlazy a mozem si obliect v pohode uz aj normalne tricko a nie je to az tak vidiet.

Gert

Zdravím.Nedávno som navštívil svojho obvodného lekára s gynekomastiou.Nevedel čo to je ale odporučil,že si mám na to dávať zemiaky.Už si ich dávam asi okolo 5 dní a naozaj to inak pomáha.Úplne sa mi zmenšila tá hrudka(žľaza)pod bradavkou a tvar hrudníka mám už normálny a bradavky sa tiež o niečo zmenšili.Stačí keď našúpete zemiak a dáte ho na chvíľu variť a aspoň týždeň si ho môžete prikladať na bradavky.Myslím,že to stojí za vyskúšanie.