zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?
Gynekomastia
scooty - este nikde mama ma nechce pustit na operaciu :(
drwoomek : a kde si nakoniec skoncil?
scooty - no ja som chcel ist na procare ale tiez som pozeral bauer-med
Ma tu niekto nejake skusenosti s klinikami ProCare, hlavne s tou Kosickou?? Nasiel som, ze su zmluvnymi partnermi mojej poistovne a rad by som sa o nich dozvedel viac. Uz som im aj pisal ohladom vysetrenia, operace a financovania, tak cakam na odpoved. Taktiez som kontaktoval Bauer-med.
Niekto nejake skusenosti????
No ty kokso, ja by som si uz asi hlavu buchal o stenu :(
Ja som sa dnes objednal u mojho endokrinologa a najblizsi volny termin je 11.2.2010 tak si fajne pockam, shit
takze teraz citajte...lebo taky smoliar ako ja snad uz nieje...konecne som v pondelok po roku vybavovania prisiel do nemocnice zdravy ako ryba a pripraveny na dnesnu(utorkovu) operaciu...a ked ma rano zobudili tak som bol chory so zapalom priedusiek takze ma nemohli operovat lebo v narkoze by som dostal silny zapal pluc...takze teraz mam najblizsi termin operacie az o 5 mesiacov a zas treba vsetky vysetrenia...dost co ma trapi tento problem tak sa muselo este toto stat...a to som uz mohol ist zajtra domov bez ceckov a mohol som mat normalny zivot konecne :(
ja2ja
tak ja zajtra idem na operaciu drzte mi palce, dufam ze to dobre dopadne, ja2ja drzim aj tebe palce sa mi zda ze ty mas tiez zajtra...
smajli16
Ahoj smajli, mozes mi poslat prosim ta foto ak mas. Tiez chcem ist na operaciu a neviem ku komu sa rozhodnut, chcem vidiet ako to vyzera.
smajli16 heh tak to je dobre...a ty si mal len prsia,alebo velke aj bradavky?lebo ja mam bradavky dost velke a neviem ako by sa zmensili ked vyberu iba tie zlazy...ja by som im kludne aj priplatil len nech to proste upravia tak ako treba