zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?
Gynekomastia
no tie zemiaky tazko powedat...ale skusim to este raz s nimi na prvy pokus nezabrali
caute vsetci.mohol by mi niekto napisat,ale vazne,ci tie zemiaky zaberaju?mam totiz podobny problem zvacsenu prsnu zlazu.dakujem
ja2ja - dakujem , dufam aj ja ze sa to pekne zahoji, ale hlavne dufam ze tam nebudem mat uz tu bublinu trapnu... :)
gert - ja som sa bytal na to kompresne pradlo, a povedali mi ze oni to nedavaju, ze sa to dava len babam ked im kozy operuju... tak neviem, a bol som v trencianskej nemocnici...
amd...tak drzim palce az sa ti to dobre zahoji
amd to ti nedali ani tú hrudnú bandáž???Tú by si mal nosiť 3-4 týždne.A inak kde ti to operovali??
ja2ja- no doktor povedal ze sa boji robit obidve, lebo som mal malo trombocytov v krvy, ale podla mna to je kvoli penizom, viac krat prides viac krat zaplatis... no ako som pisal , mam par dni po operacii, na jednej strane, a zatial mam s toho taky pocit ze mam to iste co som aj mal, len tam mam asi 8 stichov, a hruby rez, uvidim ked to odpuchne, dufam ze to budem mat normalne jak normalny clovek... lebo teraz to mam ozaj take iste jako to aj bolo... :(
amd
nechapem preco iba jednu stranu...normalne sa robia naraz dve...no hej ja som uz mohol teraz kludne doma sediet a cakat kym sa to zahoji a namiesto toho teraz zas cakat skoro 5 mesiacov :(
scooty - no dufam ze to vyjde aspon tebe
uz som doma z pondelkovej operacie urobili iba jednu stranu, na druhu ma objednali vo februari... zatial se stvrty den od operacie, mam zmiesane pocity, zda sa mi to presne ake iste ako som to mal aj pred tym, doktor povedal ze je to opuch,,, tak som zvedavy na dalsi vyvin, inak jajta, to co sa ti stalo je fakt smola, operacie sa nikto bat nemusi, ozaj je to uplne v pohode, ale tie injekcie potom su otrasne a mam znich pekne modriny.......
aj moja bola taka zo zaciatku, ale vidi, ze sa nedam a zhanam a zhanam vzdy nove informacie, novych doktorov, pisem s poistovnou, tak sa uz musela s tym zmierit.
Odpisal mi ujo z Bauermed : "z dôvodu kozmetického poisťovńa operáciu neuhrádza,ale obvykle ide o indikáciu,ktorá sa dá zdôvodniť medicínsky- túto operáciu poisťovńa prepláca v plnej výške."
ale stale cakam na ProCare, ked sa neozvu do pondelka tak sa dohodnem s Bauermed