zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?
Gynekomastia
Tak bohuzial ti s tymto nepomozem...mozno niekto iny, gainer som nikdy nebral, ale podla mna by ti to zhorsit nemal
cawke ked mym gynekomasiu a chcem brat gainer moze my to este zhorsit?
ani ja som este nemal ziadnu mozno to je koli tomu
no u mna by to bolo asi jednoduchsie, povedal by som jej nech sa netesi na to, ze bude mat vnucata (20rokov, ziadna priatelka doteraz)
ale ked ja ani neviem ako jej to mam povedat, stale ked hodime o tom rec stale povie ze nechce aby som siel na operaciu
moja o tom dost dlho nevedela, obcas treba klamat. Ale vlastne neklames ked mlcis :P
scooty - praveze mama o tom este nevie
@drwoomek : super, mama si to premyslela alebo vlastna iniciativa?
inak som pisal aj do Ergomed co sidly na SNP pri magistrate, ale este neodpisali co a ako.
scooty lebo chcem ist aj ja
@sim : viez ze neviem, som trochu mimo z toho, lebo moj terajsi endo, je tak trochu debo...preto cakam co mi povie teta z procare