zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?
Gynekomastia
no diky za rady. a skusal zvas niekto tie zemiaky? pomaha to vlastne?
ja by som necakal, zacni si uz pomaly vybavovat veci na operaciu, lebo to trva dost dlho, ved len uz dostat sa k edokrinologovi je zazrak (aspon u nas)
Bohuzial ti nemocnicu neodporucim, lebo som z opacnej casti republiky
Dobre by bolo ak by si mal aj podporu rodicov, co ja nemam a vsetko ostava na mne
vieš čo asi by som radšej cez poisťovňu, pretože predsalen je to trocha drahé keď je to súkromné...
ale premýšlam že ešte ten rok do tej osemnástky vyčkám, alebo myslíte že by som to mal podstúpiť hneď?
chces ist na sukromnu alebo cez poistovnu?
Diky za radu, ja už chcem naozaj čo najskôr. Ako neviem či to bábám nejako veľmi vadí alebo nie, lebo mal som aj pár fotiek takých kde to je vidno a páčili sa im takže...
ale ani tak nejde o tie baby a to všetko okolo toho, ale o moje vlastné ego a ako sa pozerám sám na seba v zrkadle.
Za tento rok som schudol 25 kíl a myslím si že tie obrovské prsia a ešte ktomu ovisnuté môj vzhľad naozaj kazia...
vedeli by ste mi odporučiť aj nejakú ambulanciu v BA?
to malo byt SCOOTY nie momino
@momino : vitaj v klube :P
Ak sa nemylim tak operacia sa da urcite uz aj od tych 15 rokov, ale maloktory doktor ti ju odporuci lebo ti bude kecat, ze to su hormony, ze to sa neskor spravi. takze tam urcite len sukromna ambulacia.
A ak ti mam povedat svoj vlastny nazor, tak chod co najskor. Ja jak debo som cakal, teraz mam 20 rokov a ziadne sebavedomie a tie iste pocity ako ty a ostatni...
Ahojte tiež mám gynekomastiu a už mi to poriadne lezie na mozog, mám kvôli tomu slabé ego, nedokážem sa nikde vyzliecť a čo je najhoršie mám aj troška traumu z toho, že keby som išiel s nejakou babenkou "nato" tak by som to radšej nechal tak kvôli mojim "ženským" prsiam...
No ale k veci, chcem sa hlavne popýtať od koľkátich rokov sa dá previesť operácia, pretože budem mať 17 a už by som s tým naozaj chcel skoncovať raz a navždy...
cauko drwoomek, mas nieco nove??? ja sa neviem dockat na vysetrenie (14.1.) a ked tam mi povie nejaku vysoku cenu tak pojdem asi prednostne (si zaplatim 6€) v Bauermed a viem, ze ten ujo to robi cez poistovnu, len neviem aky je
podla mna ti to gainer moze zhorsit a celkovo vsetky take doplnky vyzivy, ja som kedysi brat kreatin a susenu survatku a mozno od toho to mam take velke