zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?
Gynekomastia
no dlhší čas som tu nebol, trocha som sa odmlčal, podporu rodičova mám, hlavne z otcovej strany. Avšak aj ten ma trocha prehováral aby som vyčkal do osemnástky. Ja však nechcem čakať. jedíno čoho sa bojím, je to, že keby mi vykonali teraz tú operáciu, nemohlo by sa to znova vytvoriť do tej osemnástky?
Ale prijal by som nejakú radu čo mám presne spraviť. Viem, že mám gynekomastiu. Od dvanástich som však nebol u endokrinológa. Takže predpokladám, že by som mal ísť najrpv k nemu... čo potom? alebo čo ešte predtým?
s bauermedom som sa asi pomylil, lebo jak som si este raz pozrel stranku, tak to vyzera skor cisto iba na endokrinologa, ziadneho chirurga, tak neviem, takze to bude asi tak, ze on ta vie odporucit na operaciu tak aby bola zadarmo, takze aj tak to bude v statnom zariadeni....
Ale dam ti vediet ako to pojde potom v ProCare
caw scooty takze ten bauermed neplatis nic? tam to preplaca dovera?
no aspon ze to "zobrazuje" co som chcel :P
tak to napisem, je tam proste napisane aj toto :
.
.
Jednodňová ambulantná starostlivosť
-plastická chirurgia
.
.
.
tak tu hodim take nieco : www.dovera.sk
super, precital som si to...ja mam v plane to taktiez stihnut do leta, pro care mam teraz 14 a pre istotu uz mam objednaneho aj svojho endorkrinologa na 11.2., ale do pro care uz vezmem aj vsetky papiere z endo co mam, dufam, ze to este aj vyjde s tou mojou poistovnou
no malo by to byt tak, ze ked je poistovna zmluvnym partnerom, tak by to malo byt zadarmo alebo aspon o dost lacnejsie nie?? lebo ked u nezmluvnych partnerov preplaca 70% zakroku, tak ja chcem u zmluvneho zadarmo, hned tu a teraz :P
Ok, dik peeticek, mam konzultaciu na 14.1. a som velmi zvedavy, aku cenu mi daju, Idem si pohladat ten tvoj prispevok.
Pokial ho najdem , tak sa opytam : aku mas poistovnu? lebo ja mam doveru a ta je zmluvnym partnerom procare ...
Cau Scooty,
ako som uz pisal skor, bol som na konzultacii v Procare tu v BA a mal som velmi dobry pocit z nich. Planujem vsetky vysetrenia spravit u nich, aj ked sa za to cvaka - ide o to, ze do leta chcem mat vsetko na poriadku a pochybujem, ze by som to klasickom cestou zvladol. Cenu dala cca 5000Sk - ja mam len jednostrannu verziu :D, takze double Ta vide asi na 10 - ako neni to maly peniaz, ale ked tu ludia davaju 30000Sk palky, je to super cena. Pani Dr. je velmi fajn, takze skus tam behnut - konzultacia je zadara. najdi ten moj prispevok - tma som o tom pisal viac.
nevahaj a chod do toho - na co cakat? aby si stratil dalsi rok zivota, kt Ti uz nik nevrati?! Ja mam 25 a riesim to od 15tich dpc!
drz sa.
p.
ale jeden tu uz skor pisal ze jemu to pomohlo..t.ak newiem
no podla mna ak by tie zemiaky fungovali, tak by tu uz davno bol nejaky liek na to :P