zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?
Gynekomastia
este jedna vec, co som zabudol.
niekto tu pisal, ze este nemal babu a ze je to asi kvoli gynekomastii a pod.
moja odpoved je - hej, je to kvoli tomu.
Nejde o to, ze ti to brani v niecom, ale o stav mysle, ktory mas kvoli gynekomastii.
Spominal, ze nejaka baba videla jeho fotky, kde bolo jasne gyneko vidiet a babe sa foto lubila. Je to preto, ze oni sa na nas pozeraju inak, ako my na seba.
Na zakrok ideme kvoli sebe, nie kvoli nim! keby sa robil vyskum, kde by sa na to bab priamo pytali, ver mi, ze by sme boli zaskoceni tym, ako im je to jedno.
Toto hovorim preto, lebo som zostal takto zaskoceny, ked som sa bavil s jednou kamoskou a spomenul som jej, ze by som chcel mat kocky na bruchu - vyzera to podla mna strasne cook a baby po tom saleju. Kukala na mna jak kebych hovoril po spanielsky a pokrutila hlavou - no, tak to sa mi nelubi, nech ma normalne brucho a ked je trosicku pupik, tak to je straaasne sexy. Toto bola taka ladova sprcha pre mna, ze som netusil o com tie vsetky super casaky a net kecaju. Na 110perc. Som bol v tom, ze ked baba vidi tehlicky na bruchu, tak je cela mimo z toho a tod mi jedna z tych modeliek povie, ze malicky pupik je pre nu sexy.
X chalanov maka na sebe jak salenych, aby mali tehly a pritom to babe moc nepovie - i ked, su asi take, co sa im to paci, ale zasa je to o cisle. Spravil by sa vyskum a mozno by sme prisli na to, ze 3baby z 10tich su z toho paf a zvysku je to jedno - tak ako nase zdurene stuple :D.
Chalani co na sebe dru v posilkach to robia pre seba - i ked hovoria, ze aby sa pacili babam a mohli si uzit. Ide o to, ze nic ine okrem tela nemaju, tak ho musia mat tip-top. Lenze takto sa k normalnej babe nedostanu. Taka hlada nieco viac ako fit telo. Nehovorim, ze pohrdaju - urcite je to super, ak je nieco v hlave a este vyzera fit, ale viac prikladaju k tym dusevnym strankam ako telesnym. Je to preto, lebo o 10, 20r ci chceme alebo nie, bude telo na tom horsie ako ked je nam 20 - kdezto to v hlave zostava - a poriadne baby //nemyslim vymachlene ščetky na diizach, hladaju toto. Urcite to poznate – krasna babenka, uzasne oblecena, nadherne telo a drb – otvori hubu a chce sa mi grcat. Takze tiez skor hladam taku, co ma cosik v hlave, ale keby k tomu este aj robila daco pre seba – juuj, konec – nebe a dudy.
Mam rad ludi, ktori sa staraju o seba - ze sportuju, nezeru blbiny, ale musia vediet, ze dolezitejsie je vzdelanie, cestovanie, dobri priatelia, ako obvod bicepsu, ci perc.telesneho tuku.
Takze! Sup s tym prec, trochu sa hybat, nech vyzerame k svetu, nech nam to doda sebadoveru a nebude mat problem ani s babami!!!
Kuurna – tieto dlhe prispevky aj tak nikto necita :D zas som sa rozohnil.
Sevaste vsetci.
Sorry, vobec nestiham - ale pozeram, ze v Procare budem mat problem dostat termin - sak je Vas tam jak hadov v poradovniku, podla toho co tu citam :D.
to je dobre! len tak dalej chalani!
Ja som dostal dobre odporucanie od jednoho chalaniska - tu z fora, a pisali sme aj maily nejake, a hovorim - dojem z Dr. karovicovej bol 100perc. niekto mozno povie - vsade to robia za 30tis., tu za 10 - to bude fuserina - ale nemyslim si to. Povodne som si planoval vysetrenia gratis u mna doma, ale neda sa to vobec zvladat s novou robotou v BA a navyse je v skole total termin za terminom na skusky, takze vysetrenia, i ked platene absolvujem asi v Procare - endo a sono. Operaciu by som chcel cca v marci - abych nemal problem cez leto - konecne po 10tich rokoch? kks, ked si to predstavim, nechce s ami ani verit, ze to bude za mnou. uvidim ako to dopadne, kedze mam len jednostrannu - ta druha vyzera byt celkom ok - tak ale to teraz, ked ta druha je na PRD :D. ked ta druha bude OK, neviem ci tato co sa teraz javi ako Ok, nebude na PRD :D:D:D - uvidime.
treba verit!
co sa tyka tych veci - nove metody a blbiny - je to vsetko krasne, ale kazdy jeden liek, ktory do seba hadzes prinasa vedlajsie ucinky - brutalne priberes, je ti na hovno, boli ta hlava, rozhodi ti to horm.rovnovahu v tele a ked jednu vec mozes torchu ovplyvnit, zhorsi sa ti 5dalsich - a co potom, dalsie lieky? ani omylom - zaludok, oblicky, pecen - toto vsetko dostava brutalne zabrat. nech si lieky strcia do prdele - chirurgia je to spravne a jedine spravne riesenie! ked to daju fyzicky prec, nema sa ti co neskor zdurit :D, ok, moze sa to zaôliat tukom, ked zeres bordel, kvoli posilke alebo tak - no ja take veci neberem a ani nebudem, takze u mna je to definitivne riesenie!
drzim palce vsetkym - davajte priebezne info sem, aby sme vedeli komu sa ako dari - ked sa mi to trochu ukludni - asi tak o mesaic, zacne sa tomu viac venovat, nech sa to pohne. teraz sa mi to fakt neda akosik kurna.
ahojte.
p.
@kajojko : momino sa chysta do procare a ma tiez 17 a ked ta nechcu operovat preto, ze nemas 18 tak staci suhlas rodica
cawte, tiez to mam... :(
ale mám 17 rokov. Neviete nahodou od kolkych rokov operuju v ProCare?
lebo u nejakych plastickych chirurgi som cital ze az po dosahnuti 18 rokov.
dakujem vopred :)
Keby si zavolal do procare, tak hned vies kedy je najblizsi volny termin :D:D
Tak držím ti palce aby sa ti to do toho leta vydarilo :)
Hádam sa to podarí do leta aj mne a dúfal by som, že ešte aj skôr. Keď som chodil ešte dávno k endo, tak tie čakania také dlhé neboli. V každom prípade teraz čakám, že sa mi ozvú z procare či platí tá konzultácia, na kedy som si ju dohodol.
A keď to budem chceť urýchliť, tak uvidíme, možno aj nejaké prednodstné si zacvakéme hehe :)
Ja som do ProCare rovno volal :P a taktiez dufam, ze do leta to bude uz za mnou
peeticek a ty si ako na tom?
Scooty presne tak, miznúť to mizne iba pri pubertálnej, a to je fakt iba malé zdúrenie ktoré trvá asi tak rok...
Inak včera asi o siedmej večer som si cez internet objednal tú prvú konzultáciu s doktorkou Karovičovou. Majú mi ešte volať, či to platí, tak uvidíme.
a do leta by zo mňa hádam mohol byťn normálny chalan :)
presne ako vravi momino. Mne tiez vravel, ze netreba ist na operaciu, ze bude mi pichat hormony...aj pichal a gynekomastia ostala...jediny efekt co to dosiahlo, ze mi to zvysilo vahu z 90kg na 105 a to ti mozem povedal, ze to som brutalne "stastny" z toho, hlavne ked to neviem dat teraz dole.
a pre momina : myslim, ze nemoze to priste nas5, ved niektorim to robili v 15 a nevratilo sa to
Nová metóda, nechcem ti kaziť ilúzie, ale kebyže ide gynekomastia odstrániť iba nejakými liekmi či hormónmi, tak si myslím, že na zemi už nie je muž, čo by týmto "ochorením" trpel.
Ja budem mať o chvíľu 17 a gynekomastiu som mal hádam ešte skôr ako som sa dostal do puberty. Mám to dosť veľké, a štátna endokrinologička do mňa tiež iba tlačila kadejaké lieky a hormóny, ale zbitočne. Takté niečo zaberiem možno na chalanov, ktorý to dostanú v puberte a troška sa im zduria prsia (tak že to pomaly ani nie je vidno), ale určite nie na nás, ktorí to máme hádam aj viac ako 5 rokov.
Doktorka ti samozrejme nepovie, že to chce odstrániť operatívne, pretože keby to povedala, tak celú operáciu alebo aspoň takých 70 % by musela hradiť poisťovňa. Preto ti také niečo doktorka nikdy nepovie.