Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gynekomastia

Príspevok v téme: Gynekomastia
tajny

zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?

Súvisiaci obsah

scooty

mojej to taktiez nie je jedno, ze chcem ist, ale nezastavi ma...ake vitaminy?

zajtra podvecer podam presnejsie info o procare v KE, aj financne

drwoomek

caute. no peticek dobre si to vsetko napisal :) vam chalani normalne zavidim ze do toho idete takto .. ja taku sancu nemam rodicia mi zakazali operaciu a mama mi kupila iban nejaky blby vitamin na to ktory samozrejme nnic neriesi. musim spravit nejaku hlupost aby som siel na tej procare

scooty

Takze odpisali mi z procare, ze sa mam rovno objednat na plasticku nei na endo. Na plastickej nedvihali operatorke telefon, takze ma kontaktuju neskor...shit...to sa moze iba mne stat

scooty

Ja kus "toho oneho", nevsimol som si, ze v Ke je aj ambulancia plastickej chirurgie v Procare....budem im musiet volat, ze ci sa mam preobjednat z endo na plasticku, alebo je endo dobre....
ps : konzultaciu mam zajtra :D:D

momino

No vôbec neviem scooty, ale tak to hádam nevadí, však endo je s tým úzko späté, takže.

Čo som čítal od Peeticka nebolo mi celkom jasné ako som vravel či bol na bezplatnej konzultácií, alebo vyšetrení.
Mne to povedali jasne, dokonca som ešte raz volal aby som sa utvrdil, a počul som to od dvoch rôznych operátorov - Dr. Karovičová bezplatné konzultácie nedáva. Dá sa u nej objednať na vyšetrenie a v tom prípade musím zacvakať tých 99 eur za celoročnú starostlivosť. Z toho mi ale tak či tak vyplýva len jedno - že keď sa u nej budem chcieť dať operovať, tak tak či tak to bude musieť zaplatiť.

Lenže celé mi je to aj tak divné. Rozumiete, nemáme žiadne vyšetrenie. Pôjdem hneď za ňou že sa chcem dať zoperovať a ona mi potom povie že hybaj na endo a na sono? alebo ako to teda vlastne je?

scooty

No ja som objednany na prvu BEZPLATNU konzultaciu do KE k doktorke Dane Posovej. Myslim si, ze je to riadny blud co ti teraz povedali... Na stranke tvrdia, ze je prva konzultacia bezplatne a ak sa nemylim tak aj peeticek ju mal.

akurat pozeram, ze vy ste sa objednavali rovno k plastickej chirurgicke, v kosiciach taka moznost nie je, tak ja som objednany k endokrinologicke, myslite ze to vadi?

momino

nejako som nedopísal tú moju správu. Takže ako som písal môžem ísť u nej na prvé vyšetrenie avšak najprv musím zaplatiť tých 99 € za celoročnú zdravotnú starostlivosť. Bolo mi to trocha divné nuž ale...

Takže aby sme si to uzrejmili aby som zbytočne nevyhadzoval peniaze. Mám gynekomastiu. Nemám však žiadne vyšetrenie od endokrinologičky, ani k nej nechodím.

čo mám teda spraviť. zaplatiť tých 99 eur a ísť na to prvé vyšetrenie? či ako?

peeticek: ty si písal že si bol na prvej konzultácii u nej alebo na vyšetrení? tiež si to musel zaplatiť? alebo ako?
a scooty ty ako?

momino

dnes som volal s ProCare, vraj doktorka karovičová nerobí prvé bezplatné konzultácie, iba prvé vyšetrenia, a v tom prípade treba zaplatiť 99 eur aj za celoročnú zdravotnú starostlivosť. Takže hneď by som mal hneď vyšetrenie...

momino

peeticek mýliš sa, ja som to prečítal celé čo si napísal :D... oba dlhé príspevky :)

No ja som to písal, že to baby videli a nič nehovorili na to. Lenže presne ako hovoríš ide o nás. A ide o to, že proste pre mňa je to niečo strašné vyzliecť sa pred babou aj keď jej o to možno vôbec nejde. Alebo sa vyzliecť pred nejakou skupinkou ľudí, ktorá ma ešte nepozná. Je mi to skutočne veľmi trápne.

Dúfam že aj u mňa bude operácia na správnom mieste. Nemôžem povedať že posilujem, ale cvičím. Proste každý deň pár klikov, bruáškov troška s činkami. Váhu mám optimálnu, trocha bruchu, ale tie cecky totálne ničia vzhľad. Ešte ktomu keď si vezmem, že mám aj širšie boky, nohy do známeho písmena X, tak to je naozaj otras....

Takže držím palce a budem priebežne informovať ako dopadla prvá konzultácia... Veľa zdaru chalani :)