zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?
Gynekomastia
No deti moje tak toto nam tu pekne vyzera. Drzim palce nech nam to vsetkym vyjde :)
Momino kto ta bude prosim operovať? A kde je ta ambulancia? Na prizemi vpravo? Nie som si istý či tam alebo maju ambulanciu inde. Aj ja sa chystam do ružinova. Dik
peeticek, no máš právu ak už má 18 a je svojprávny však nikto mu do toho nemôže kybicovať. Ale víš ja už poznám tie ťahy, ktoré rodičia niekedy dávajú - "pokiaľ bývaš pod mojou strechou", tak nebude hento nebude toto. A k tomu sa nedá inak ohradiť.
Našťastie ja mám v tomto chápavých rodičov. Ale...
Dnes som bol na detskej plastickej chirurgii vo fnsp ružinov. Bol som prekvapený s prístupu mladého doktora aj sestričky. Všetko mi povysvetloval, pochytal mi prsa, nuž a poslal ma na vyšetrie na endo a na sono a potom mám prísť aby sme dohodli samotnú operáciu.
Takže potešil som sa :) a vyzerá to tak že do toho leta by som to mohol stihnúť :)
sevaste - zas v rychlosti precitane na jeden dych a milion myslienok :D
scooty - joujou - dobre si to rozbehol, mam z teba radost! len tak dalej - priebzne informuj. Bol som inak v tom, ze ides do BA procaru. :D potom hod foto - inak, este tu nikto tusim nedalm foto - prave kukam, ci dake svoje nema, ale tusim na druhom compe..fuck - zavesim to niekam potom, nech sa mozte smiat :D:D
drwoomek - mas 18! si svojpravny, tak toto pravo vyuzi! NIKTO NIKDY by ma nedonutil, aby MNE hovoril, co si budem robit so svojim telom! som sokovany, ze existuju rodicia, ktori nechcu aby decko zilo plnohodnotny zivot - sracky typu, boja sa aby sa nieco nepokazilo je obycajna sracka! Moj zaver? ak mas prachy, nic nehovor a podstup zakrok. Pozri - ja nemam fotra od 3r, matka mi cely zivot vypravala a vyprava jak nic nedosiahnem, jake som hovno a pod. presiel som dvoma obriezkami, teraz toto a milion dalsich veci - myslis ze ma podporovala dakedy? nie - naopak, este hadze polena pod nohy, lebo sa vie len lutovat a tak vsetko stazuje. mam 25r, nemal som nidky babu, lebo som brutal zakomplexovany! ked nie ja, tak kto iny moze zmenit moj zivot? je to moj zivot a ja rozhodujem!!! nech ma to bude stat co chce, mam ciele a tie dosiahnem a je mi jedno, kolko mrtvych po mne zostane! dost bolo ostatnych! som ja a moje potreby a priority, vsetkych ostatnych mam v PECKU! ak nemas prachy, nasetri, zicaj si - cokolvek, ale nedaj si vziat to, na co mas pravo! ved si nejdes dat ufiknut bimbasa, alebo si nejdes dat spravit silikony preboha! chces zit normalny zivot dpc! kks, tak ma to nasralo normalne! :D to je to same, ako ked je dcera lezba alebo syn gay - moja segranka je lezbicka a tak sme minule kecali a ta hovorila take historky..normalne jak sa dcera priznala, ze proste ju chalani nezaujimaju a pod, tak ju fotrovci vyhodili z domu a nevedia jej prist na meno. ako kks, tak toto nikdy nepocvohopim - tak 9mes. ju matka nosila pod srdcom, cele detstvo sa o nu bala, spravila pre nu vsetko, polozila zivot, starala sa, atd..a decko sa jej prizna, lebo za to nemoze co citi k rovnakemu pohlaviu a jeb - skoncila. Ako toto je pre mna tak nepochopitelne, ako ta nepodpora rodicov proti zakroku - neskutocne ze sa toto deje v 21.storoci!!
co sa tyka poplatkov PROCARE a pod. 99€ a ine veci - som zaskoceny. Cosik aj mne hovorili o tom bezpl. vysetreni/konzultaci? aky je medzi tym rozdiel? co su drcovia? neplatil som nic. povedala - za taku 5tku to zoperujeme..vestu nedame, lebo to mas jednostranne, dame len tlakovy obvaz..ok..aj ked radsej bych bol za tu vestu :D neposle mi ju niekto, kto ju kupil a vcul nepotrebuje? :D
urcite som zabduol x veci, ale aj tak mam stranovy prispevk uz, tak to neham tak :D
ahojte.
p.
Tak scooty vyzerá to, že do leta to budeš mať v suchu :)
Uvidím ako ja, zajtra idem do toho Ružinova na plastickú chyrurgiu a teda som zvedavý čo mi povedia, budem vás informovať :)
sikovny scotty mam z teba radost
Takze som tu...
- Pristup ProCare v Kosiciach uzasny
- pristup doktorky Hudakovej este lepsi
- treba mi este zajst za mojim endokrinologom (aby som nemusel u nich) a spravit vysetrenie + sono prsnikov
- potom sa jej mam ozvat a dohodneme vsetko okolo operacie
- ceny : ak pojdem bez poistovne tak cca 220€ za operaciu + cca 150 za anestezu ci co za gutu (zahrna vsetko od operacie cez menenie obvazov az po koniec)
- cena cez poistovnu cca 50€ za zakrok, ale tak si uz nebola ista ako to je s ostatnymi vecami co sa tyka menenia obvazov (tu vsak treba mat laboratorne vysledky od endokrinologa, ktory ma na zaklade nich posle na operaciu)
- presne ceny mi bude vediet uz povedat nabuduce
- ak budem mat vsetko od endo a sono tak sa mam u nej objednat a priblizne do 10 dni by sa mal zakrok uskutocnit
- sama mi navrhla aby sme to stihli do leta
- velmi velmi velmi dobre bolo, zatial odporucam
- takze 11.2. mam termin u endokrinologa, potom este sono a mozem ist operovat
- pokusim sa presvedcit endo aby to spravil tak aby som nemusel platit
- ak nevyjde tak nevadi, peniaze si poziciam od rodicov a postupne vratim, nie je to vela v porovnani s inymi chirurgiami
Ono najlepšie by asi bolo, keby im povedala doktorka, že by to bolo dobre zoperovať.. drwoomek, inak neviem ako na tých rodičov.
Ja som bol dnes za mojou všeobecnou doktorkou no a kukla mi na to a dala mi lístok na plastickú chrirugiu do Ružinova. Tak uvidíme :)
zajtra tam pôjdem :)
no neviem asi nejaky vitamin D ale to nic vobec nerobi... no mam 18 rokov a proste mam smolu ze mam takych rodicov ktori ma v nicom nepodporuju :( a nic s tym nemozem urobit
no tak super scooty, držím palce :) ale tak víš to sa môže stať, aspoň že ťa preobjednali. Mne sa ten môj prípad celý nezdal takže zajtra idem k mojej obvodnej sa s ňou poradiť poprípade na endo a potom sa objednám na tú plastiku čo musím aj tých 100 evry zaplatiť ...
drwoomek, ideme do toho, chceme tie prsa konečne preč zo seba, je to strašné.
Nuž keď ťa rodičia nechcú pustiť tak to je zle, koľko máš vlastne rokov? možno si to tu písal už ale nechce sa mi 40 strán prhrabávať.. :)
Ja to mám v tom dobre, že mám aspoň podporu rodičov. Z maminej strany ani nie, ale u otca úplna, lebo ma chápe a to sa mi páči na tom :)