zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?
Gynekomastia
scooty ani to nehrozi zeby som siel na intrak, prosim ta 3 mesiace? sak oni sa o mna boja ked meskam zo skoly co ma nevidia 10 hodin
@tomii : klikni na stranku cislo 2 a precitaj si moj dlhy koment
@dusan a drwoomek : priklanam sa k drwoomekovi, ja by som taktez nevedel ist na operaciu ak by to moji vyslovene nechceli, takze v tvojom pripade to vyzera asi najskor na taku vysku ked odides na intrak a nieco si zarobis, ked ta rodicia take fajne 3 mesiace neuvidia :)
dusan to sa tak nedaa
Drwoomek dohodni si operáciu zbal si veci do nemocnice a nikomu nič nehovor, zavolaš domou až z nemocnice že si po operácii a hotovo.
nic vobec nezabera, asi sa budem aj tak len dalej trapit
teda to malo byť momino hehe som sa sekol trocha
bol som na tej stránke...
ku Gondovej som chodil a to je niečo otrasné, o Milošovičovej som počul, ževraj nie je dobrá a Košťalová či Koščálová či jako sa to volá má voľné až v Máji
shit!
uvidíme, snáď sa bude dať nejaká prednosť vybaviť :D...
@momino : www.zzz.sk
drwoomek uvidíš šicko bude okej, len husti do rodičov :)
No zajtra idem za mojou všeobecnou sa s ňou znova poradiť o tom endokrinologovy a uvidíme :)...