Gynekomastia

Príspevok v téme: Gynekomastia
tajny

zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?

Súvisiaci obsah

drwoomek

scooty ani to nehrozi zeby som siel na intrak, prosim ta 3 mesiace? sak oni sa o mna boja ked meskam zo skoly co ma nevidia 10 hodin

scooty

@tomii : klikni na stranku cislo 2 a precitaj si moj dlhy koment
@dusan a drwoomek : priklanam sa k drwoomekovi, ja by som taktez nevedel ist na operaciu ak by to moji vyslovene nechceli, takze v tvojom pripade to vyzera asi najskor na taku vysku ked odides na intrak a nieco si zarobis, ked ta rodicia take fajne 3 mesiace neuvidia :)

tomiii

cafte chcel by som sa len spytat kolko moze stat taka operacia gynekomastie lebo us asi tristvrt roka ma to sere a a ked nezaberie dieta co mam naplanovanu asi to vidim len na skalpel ale neviem ako to powiem fotrovcom lebo este nevedia :D inac mam 16 rokov :) pls niekto odpistee

Dušan.

Drwoomek dohodni si operáciu zbal si veci do nemocnice a nikomu nič nehovor, zavolaš domou až z nemocnice že si po operácii a hotovo.

scooty

bol som na tej stránke...
ku Gondovej som chodil a to je niečo otrasné, o Milošovičovej som počul, ževraj nie je dobrá a Košťalová či Koščálová či jako sa to volá má voľné až v Máji
shit!
uvidíme, snáď sa bude dať nejaká prednosť vybaviť :D...

momino

drwoomek uvidíš šicko bude okej, len husti do rodičov :)

No zajtra idem za mojou všeobecnou sa s ňou znova poradiť o tom endokrinologovy a uvidíme :)...