zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?
Gynekomastia
odkaz pre peeticek:ale to neni absolutne tak co si ty napisal ze paanio ucitelka povec te abi mi nerobili zle no to keby ohovarali dostanu na drzku odomna a je to vis ja take p.....coviny nerobim
odkaz pre peeticek:ale to neni absolutne tak co si ty napisal ze paanio ucitelka povec te abi mi nerobili zle no to keby ohovarali dostanu na drzku odomna a je to vis ja take p.....coviny nerobim
Nemyslim, ze je toto riesenie.
Podla mna to musi zvladnut sam - to co navrhujes je taky styl ako bol na zakladke.
Paaani ucitelka, povedzte im nech nam nerobiaa zlee.
Cesta je taka, ze drwoomek musi najst sposob/odvahu ako to zvladnut - take nejake mailovanie/voalnie fotrovcom mi pride ako nevhodne - nakoniec by sa to mohlo este zhorsit.
Ja by som sa nevzdal ani za boha - zohnat prachy, vybavit si to a ich postavit pred hotovu vec. MOzno sa boja rizik, no tak ich zeberem k lekarovi na konzultaciu a ten im vysvetli, ze je to bezny zakrok.
dobrý deň mam len 13 a neviem ci trpim gynekomastiou a neviem si stim poradit je to hrozne ked ma chlapec-muž cecky no to je hrozne neviem si poradit som skole a hanbim si dat dole sveter abi to nevideli je to trapas ako sa da povedat chcel bi som stim raz a navzdi skoncovat
nedas nam na nich emailovu adresu...rad by som popisal s nimi a urcite by aj ostatni pomohli...lebo ked im uz tak zalezi na tebe, za sa tak o teba prehnane staraju tak nechapem tento konzervativny pristup...nie je to ani interupcia, ani eutanazia...tu nemas co stratit
oni o vsetkom vedia dokonca aj to ze ma tp boli ale stale su v tom ze mi to zmizne co sa nikdy nestane
Drwoomek tak rodičom vysvetli že sa za seba hanbíš aj vyzliecť sa na kupalisku a na mužovi je nepekne mať prsia a operačne sa to normalne robí... a ukaž im aj fotky na nete pred a po operácii aby verili že je to vec čo sa bežne operuje... no ja mam 20 rokov a rodičia to chapu. Opýtaj sa ich či chcu aby si sa do konca života za seba hanbil a ako by sa citili oni teda aspoň tvoj otec keby bol na tvojom mieste.
ako sranda je srandaa ale ja uz fakt neviem co mam robit
@drwoomek : nic v zlo, ale tu asi pomoze len sfalsovane umrtne oznamenie tvojej smrti :P