Gynekomastia

Príspevok v téme: Gynekomastia
tajny

zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?

Súvisiaci obsah

nikolasko

odkaz pre peeticek:ale to neni absolutne tak co si ty napisal ze paanio ucitelka povec te abi mi nerobili zle no to keby ohovarali dostanu na drzku odomna a je to vis ja take p.....coviny nerobim

nikolasko

odkaz pre peeticek:ale to neni absolutne tak co si ty napisal ze paanio ucitelka povec te abi mi nerobili zle no to keby ohovarali dostanu na drzku odomna a je to vis ja take p.....coviny nerobim

nikolasko

peeticek

Nemyslim, ze je toto riesenie.

Podla mna to musi zvladnut sam - to co navrhujes je taky styl ako bol na zakladke.

Paaani ucitelka, povedzte im nech nam nerobiaa zlee.

Cesta je taka, ze drwoomek musi najst sposob/odvahu ako to zvladnut - take nejake mailovanie/voalnie fotrovcom mi pride ako nevhodne - nakoniec by sa to mohlo este zhorsit.

Ja by som sa nevzdal ani za boha - zohnat prachy, vybavit si to a ich postavit pred hotovu vec. MOzno sa boja rizik, no tak ich zeberem k lekarovi na konzultaciu a ten im vysvetli, ze je to bezny zakrok.

nicolas

dobrý deň mam len 13 a neviem ci trpim gynekomastiou a neviem si stim poradit je to hrozne ked ma chlapec-muž cecky no to je hrozne neviem si poradit som skole a hanbim si dat dole sveter abi to nevideli je to trapas ako sa da povedat chcel bi som stim raz a navzdi skoncovat

scooty

nedas nam na nich emailovu adresu...rad by som popisal s nimi a urcite by aj ostatni pomohli...lebo ked im uz tak zalezi na tebe, za sa tak o teba prehnane staraju tak nechapem tento konzervativny pristup...nie je to ani interupcia, ani eutanazia...tu nemas co stratit

Dušan.

Drwoomek tak rodičom vysvetli že sa za seba hanbíš aj vyzliecť sa na kupalisku a na mužovi je nepekne mať prsia a operačne sa to normalne robí... a ukaž im aj fotky na nete pred a po operácii aby verili že je to vec čo sa bežne operuje... no ja mam 20 rokov a rodičia to chapu. Opýtaj sa ich či chcu aby si sa do konca života za seba hanbil a ako by sa citili oni teda aspoň tvoj otec keby bol na tvojom mieste.