Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gynekomastia

Príspevok v téme: Gynekomastia
tajny

zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?

Súvisiaci obsah

drwoomek

scooty budem na teba mysliet zajtra, budem sa pozerat na budovu a tlacim tych lekarov ocami aby vsetko dobre urobili :)

scooty

jj zajtra by som mal ist...
dnes o chvilu mam predanesteziologicke vysetrenie a ked vsetk odopadne ako ma, tak by som mal ist zajtra...stastie a strach sa strieda :)
a fotky pred,pocas a po budu + komplet repete co a ako

cvk

jesper: ono to bolo asi tym, ze som mal na h...o trenera. Nevedel som poriadne nabrat hmotu a tak, len som myslel, ze pojde aj ten tuk, ale nesiel...

niktos: ano, mas pravdu, aj ked som bol predtym chudy ako spageta, tuk na prsiach stale ostaval... Ako pisete, je to celkom stres v lete, ale o tom vieme kazdy svoje...

scooty: zajtra ides do Pro care na zakrok, ze? Nezabudni na fotky pred a po a hlavne sa drz, chlape! Nech Ti to vyjde podla tvojich predstav.. :op

niktos

Cvicenie pomaha aj pred operaciou. Ak si clovek vycvici pekne prsne svalstvo hlavne vo vyssej casti - ked sa cvicia ramena + prsia, tak potom nevidno na prvy pohlad, ze pod svalom sa nachadza tuk. Preto mozem chcodit v pulovri v pohode, a nikto nic nevidi. Ale v tricku uz vidno mensie zaobelania tuku :(
Pacient po operacii s plochymi prsnymi svalmi si cvicenim moze trochu polepsit, jj.
A mam taky zvrhly napad: pred liposukciou pribrat a potom schudnut. Pocas liposkucie mozu viac odssat a potom schudnutim sa to trosku este da vylepsit :).

jesper

cvicenie ti pomoze po operacii, proti ovisajucej koze, tuk nezrysujes na prsiach, kedze je to hormonalneho zakladu

niktos

Znovu ja:
Co sa tyka ProCare, dufam ze aj operacia bude taka dobra, ako je samotna starostlivost o pacienta - lebo aj ja tam chcem ist :D.
Chodievam posilnovat uz 10 rokov (ale nie stale), v mojich najlepsich casoch som daval 200kg na mrtvy tah a bol som pekne velky (asi 100kg), inokedy som vazil o 15kg menej ako teraz (pri vyske 188 mam teraz 85kg). Dokonca aj v podvyzivenom stave som mal tuk na prsiach, nikde inde len tam. Takze urcite to nejde cvicenim odstranit.

To tricko, ktore si ukazoval bolo podla mna len obycajne obtiahnute. Isty cas som hladal tricka urcene priamo na maskovanie gynekomastie u muzov, a nasiel som nejake z USA - silno stahuju oblast hrudnika. Jo ale okrem toho som nosil aj kompresne pradlo po liposukcii a ludia :D, to je ina parada nemusiet sa za to hanbit :). Kebyze to nie je tesne okolo brucha a hlavne nie je cisto z gumy a plastov, tak to nosim nadalej aj v lete.