Gynekomastia

Príspevok v téme: Gynekomastia
tajny

zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?

Súvisiaci obsah

scooty

objednaj sa na prvu bezplatnu k plastickej chirurgicke (dr. Hudakova v KE)...zober k nej uz nejake vysledky ak mas....ona si ich pozrie a povie ti, ci ti treba novsie a tak...ak ano, tak ta posle na endo + sono...s vysledkami dojdes s5, dohodnete sa kedy by mala byt asi operacia a dovtedy si budes musiet spravit predoperacne vysetrenie (u svojich doktorov) + anesteziologicke (v procare 33€) a potom uz len operacia :)

niktos

Hoj scooty.
Nevies mi povedat na ktoru z bamulancii ProCare sa mam obratit, ked chcem presne to iste co ty? Priamo na chirurgicu, alebo najprv na endokrynologicku?

scooty

no s tymi trubickami sa v pohode spalo, nezavadzali, len to kruto bolelo ked to vyberali (taka stiplava kratka jednorazova bolest)

scooty

Joj, dnes sa mi ale velmi zle spalo...neviem spat ked spim na chrbte, citim sa jak polamany :P
ceciny pri pohybe nebolia, ale na dotyk su dost citlive

peeticek

HEEEJ hou!

scooty!!!!! ideesss!
som tu dlhsie nebol a hned taketo neewsky - no super!

Ta cena je podla mna skvela a som rad, ze ten postup ako s Tebou jednali bol max. top.

Mam z Teba radost chlape!

tak sa daj dokopy, a potom nafoc kalendar - drbnem si Ta na stenu

- moj vzor!

pome na to chlapi!

p.

scooty

neboli, len ta "bandaz" ma tlaci... tak ako keby som si to oblepil lepiacou paskou a chcel sa narovnat..tak ta paska ma tlaci

inak cena dokopy (aj co mi budu stehy vyberat) = 524€

niktos

Podla tych bielych casti obvazu pod pazusim to vyzera tak, ze robili aj liposukciu :P
aaaa nech uz som tam, len uvidim co to bude stat ak si chcem dat viac casti odsat a ci to budu chodnoti spravit.