zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?
Gynekomastia
objednaj sa na prvu bezplatnu k plastickej chirurgicke (dr. Hudakova v KE)...zober k nej uz nejake vysledky ak mas....ona si ich pozrie a povie ti, ci ti treba novsie a tak...ak ano, tak ta posle na endo + sono...s vysledkami dojdes s5, dohodnete sa kedy by mala byt asi operacia a dovtedy si budes musiet spravit predoperacne vysetrenie (u svojich doktorov) + anesteziologicke (v procare 33€) a potom uz len operacia :)
Hoj scooty.
Nevies mi povedat na ktoru z bamulancii ProCare sa mam obratit, ked chcem presne to iste co ty? Priamo na chirurgicu, alebo najprv na endokrynologicku?
no s tymi trubickami sa v pohode spalo, nezavadzali, len to kruto bolelo ked to vyberali (taka stiplava kratka jednorazova bolest)
a to odsavanie krvy co si mal, take trubicky v ceckach, vedel si s tym tam spat abo daco? bolelo to?
Joj, dnes sa mi ale velmi zle spalo...neviem spat ked spim na chrbte, citim sa jak polamany :P
ceciny pri pohybe nebolia, ale na dotyk su dost citlive
HEEEJ hou!
scooty!!!!! ideesss!
som tu dlhsie nebol a hned taketo neewsky - no super!
Ta cena je podla mna skvela a som rad, ze ten postup ako s Tebou jednali bol max. top.
Mam z Teba radost chlape!
tak sa daj dokopy, a potom nafoc kalendar - drbnem si Ta na stenu
- moj vzor!
pome na to chlapi!
p.
neboli, len ta "bandaz" ma tlaci... tak ako keby som si to oblepil lepiacou paskou a chcel sa narovnat..tak ta paska ma tlaci
inak cena dokopy (aj co mi budu stehy vyberat) = 524€
scooty a neboli ta nic?
Podla tych bielych casti obvazu pod pazusim to vyzera tak, ze robili aj liposukciu :P
aaaa nech uz som tam, len uvidim co to bude stat ak si chcem dat viac casti odsat a ci to budu chodnoti spravit.
jasne jasne informuj a je samozrejme, ze ju tu nahodim potom
@mario. : v Pro Care v KE a fakt je to pro-care