Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gynekomastia

Príspevok v téme: Gynekomastia
tajny

zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?

Súvisiaci obsah

momino

Nuž scooty blahoželám ti :) teším sa s tebou.... :) dúfam že dáš aj fotky keď sa to zahojí :) ... ja idem 11.3. na sono prs a 12.3. za chirurgom aby sme to všetko dohodli... :) budem aj ďalej informovať

niktos

Aaaa scooty, si nas hrdina :D. Ozvem sa im aj ja teda, co vymyslia a co povedia.
Dali ti aj kompresnu kombinezu ci len obvazy?

scooty

Caute, tak uz mam po. Personal na 100%, starostlivost na 100%. Dosiel som tam, hned mi dali postel a uz som len cakal kedy ma vezmu. Dosiel som na salu, vsetci tam so mnou vtipkovali, dostal som injekciu a viac si napamatam :D:D
Zobudil som sa az na : "Martin pocujete ma?" a to som uz lezal na izbe. Cely cas ma monitorovali (srdce, tlak, teplota), pytali sa ci ma nic neboli, dostal som 2,5l infuzii, injekciu s antibiotikami + dalsie injekcie. Cely cas som mal napojene aj dreny na odsavanie krvy. Po operacii to trosku stipalo, ale nic strasne, horsie bolo odlepovanie pasky (vytrhali par chlkov na ruke). Ciciny som si este nevidel, lebo mi to nedavali este dole, ale vyzera to tak, ze spravili aj liposukciu lebo to mam pekne rovne. Fotky vam tu nahodim asi az ked to bude cele zahojene.
Ak mate otazky tak sa kludne pytajte. Dik za podporu.

PS : teraz to skoro uz ani neboli, iba ak spravim nejaky velmi zly pohyb. Skor mi vadia tie obvazy ci drenaz ci co to je, je to fajne pevne spravene.

niktos

Ano, robi sa iba vybranie zliaz - presne toto preplaca poistovna. Kuk youtube a uvidis tam priamo taku operaciu :D

Inak, preco sa nezobrazuju novsie prispevky a dost casto mi nepride ani moj prispevok : tha som zvedavy ci tento prejde.

niktos

Nevie niekto, preco chybaju novsie prispevky do tejto temy ? - ze by kvoli vypadku co mali :D
Scooty: ako si na tom s OP - dnes ta mali tusim operovat :D, ked ta pustia z kliniky a budes schopny pohybu daj vediet ako ti to prebehlo.