zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?
Gynekomastia
:D tak ten pocit poznam, lenze u mna sa zacal objavovat az po operacii...teraz ked som videl ako to vyzera, tak ciastocne opadol, no stale si nie som 100% isty, ze to je v suchu
scooty...do martina aj smajlimu16 to tam robili co tu davnejsie pisal...ale bojim sa,ze to nebude vyzerat dobre...chapes
a kam ides?
mozem ti povedat, ze sa tes...a to este som len tyzden po
ja mam operaciu buduci tyzden...ale moc sa netesim
scooty: dik za fotky, pred - to poznam aj ja... a nielen ja, ze? :op A teraz to sice vyzera tak au! - strasidelne, ale ako pises, musi sa to zahojit, aby sa dalo hovorit o vysledku, tak sa pekne hoj a rozpustaj modriny.. :o)
Caute.
@cvk : neviem, kto ma operoval, lebo som si tam lahol, pichli mi injekciu a potom som sa zobudil v pooperacnej izbe...ale doktorka hudakova tam bola a tesne predtym si to prisla este raz pozriet
vyska 198cm, vaha 102kg (pekne hovado som), tuk je tak akurat, tehlicky na bruchu mam, ale skryvaju sa v suflikoch :P
postnem tu uz fotky aj z predoperacie a aj dnesne prevezove :)
Musim povedat, ze bradavky nemam fialove, su plne "funkcne" :), hrudnik mam plochy, ziadne tatry. Mam akurat velke modriny comu sa aj ona cudovala a 2 pluzgiere od predchadzajuceho prevezu, ale nic ma neboli ani nestipe. Predpisala mi este Wobenzym na znicenie modrin. Tak snad. Ten obrazok z dneska vyzera hrozne na fotke, ale modriny prejdu a vsetko bude tak ako ma.
A este ze stehy mi vyberu tak o 2 tyzdne....najblizsie sa tam idem ukazat o tyzden
fotoalbum : img291.imageshack.us
ak nahodou nepojde, dajte vediet :)
scooty: no nazdar chlape! Teraz si uz frajer, tu medzi nami.. :o) Drzim Ti palce, aby si mal bradavky ako predtym, ziadne odtiene fialovej! :op Mam este jeden dotaz, ta doktorka Hudakova, ona Ta aj operovala? Co sa tyka ceny, podla mna fakt super, ak je vsetko tak ako popisujes, tak parada...
Este jedna vec, kolko mas cm a kolko kil? Teda pridaj aj nejaky popis, svaly, tuk a tak, aj ked ratam s tymi fotkami, ako si pisal, ze sa pochvalis potom... :)
Dik. cvk
napad: toto je dobry napad, co si sem pridala.. :o) hlavne tym mladsim by to mohlo v pohode prejst, chalani, tak ak chcete usetrit a nejaka ta navsteva u psychologa vam nerobi taky problem, myslim, ze to stoji za zvazenie.. :) Pre poistovnu je tiez jedna operacia prsnikov lacnejsia ako roky platenia roznych sedeni u psychologa... :) fakt dobry napad
Myslim, ze to robili v okoli dvorca, kedze som to mal male.
A co sa tyka ceny, tak mne z Chirmedu odpisali, ze operacia stoji 800€, takze stale lepsie ako 500€ v ProCare. A to este ani celkom neviem ci chirmed tam ma aj zaratane vysetrenia a anestezu. Lebo cisto iba operacia stoji v ProCare 221€ + anesteza 200/250€ + vysetrenia
a kde ti dali rez? v oblasti dvorca, alebo si to mal vacsie a tak ti to rezali pri svale na boku? zaujimalo by ma ake potom ostanu jazvy.ta suma ma zaskocila myslem som, ze s procare to bude cca 400€. to uz sa ta cena velmi nelysi ani od chimredu.
Ta hej ale volim mat fialovu bradavku ako 2ky kozy, chapes