Gynekomastia

Príspevok v téme: Gynekomastia
tajny

zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?

Súvisiaci obsah

scooty

tu je fotoalbum co som spravil uz predtym (na strane 3) : img291.imageshack.us
najnovsiu foto spravim potom ked si dam zas obvaz dole, takze tak ku veceru

scooty

@peeticek : no je to fasa pocit, hoc si davam tirko dole iba doma (zatial) ale neskutocna ulava...a najsamsuper je ked som vonku v KRATKOM TRICKU, fuka vietor a ciciny nikde

@ppppp : ProCare Kosice...cez 500€

@momino : drz sa...a rob foto nech vidim ako to vyzera aj u ostatnych

scooty

no ja som to fakt mal take pekne, len kus omodrinovane....precitlivenost bradaviek ustupuje, steh ostava a ta podkozna tvrda blbost mizne

niktos

ja2ja: hm, nemalo by ti to uz viac opuchat. Neudrel si sa do rany, ze by to zacalo znovu krvacat? Drzis telo v klude? Lebo ak sa udries do rany a pocitujes ze to rychlo opucha, tak potom treba ist znovu za chirurgom aby s tym nieco spravili. Ak to pomaly opucha tak neviem :-|.

ja2ja

mi ten lavy puchne este viac...sa na to mozem...teraz to bude trvat pol roka kym to odpuchne a teda som zatial natom horie nez som bol

Peeticek

Kks musi to byt brutalny pocit ked neni hanba sa vyzliect.
Vcera ked som siel na obed v ba tak na kuchajde hral chalanisko basket a kedze svietilo slnko a bolo teplo tak jeb bez tricka.
Kurva ja bych si ho nedal dole ani keby mi co davali.

Uz si niekedy pripadam jak buzna ked furt kukam na cecky chalanom a preto ma to nasralo a prave teraz sedim u svojej doktorky abych vypytal vymenne listky na sono a endo vysetrenia.
Dufam ze mi tie listky platia aj v ba.
Prinajhorsom si sono zaplatim v procare ale endokrin. vysetrenie tam nerobia.

Musim to do leta zvladnut !!!!!
Drzte sa.
P.