zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?
Gynekomastia
tu je fotoalbum co som spravil uz predtym (na strane 3) : img291.imageshack.us
najnovsiu foto spravim potom ked si dam zas obvaz dole, takze tak ku veceru
scooty, mohol by si dat prosim foto ? pred a po ? a ako to mas teraz? vdaka
@peeticek : no je to fasa pocit, hoc si davam tirko dole iba doma (zatial) ale neskutocna ulava...a najsamsuper je ked som vonku v KRATKOM TRICKU, fuka vietor a ciciny nikde
@ppppp : ProCare Kosice...cez 500€
@momino : drz sa...a rob foto nech vidim ako to vyzera aj u ostatnych
no ja som to fakt mal take pekne, len kus omodrinovane....precitlivenost bradaviek ustupuje, steh ostava a ta podkozna tvrda blbost mizne
doktor sa volal Homola
a kto ta tam operoval v tom martine? mudr.Pridavka?
ja2ja: hm, nemalo by ti to uz viac opuchat. Neudrel si sa do rany, ze by to zacalo znovu krvacat? Drzis telo v klude? Lebo ak sa udries do rany a pocitujes ze to rychlo opucha, tak potom treba ist znovu za chirurgom aby s tym nieco spravili. Ak to pomaly opucha tak neviem :-|.
mi ten lavy puchne este viac...sa na to mozem...teraz to bude trvat pol roka kym to odpuchne a teda som zatial natom horie nez som bol
Kks musi to byt brutalny pocit ked neni hanba sa vyzliect.
Vcera ked som siel na obed v ba tak na kuchajde hral chalanisko basket a kedze svietilo slnko a bolo teplo tak jeb bez tricka.
Kurva ja bych si ho nedal dole ani keby mi co davali.
Uz si niekedy pripadam jak buzna ked furt kukam na cecky chalanom a preto ma to nasralo a prave teraz sedim u svojej doktorky abych vypytal vymenne listky na sono a endo vysetrenia.
Dufam ze mi tie listky platia aj v ba.
Prinajhorsom si sono zaplatim v procare ale endokrin. vysetrenie tam nerobia.
Musim to do leta zvladnut !!!!!
Drzte sa.
P.