zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?
Gynekomastia
Scooty to už musí fakt pekne vyzerať :) dúfam, že čoskoro už budú aj moje vyzerať o 238 % lepšie ako teraz :D ...
No ale toto už nie je snáď pravda, že keď som dostal skorý termín na operáciu, tak zrazu nič nevychádza.
Moja detská má dovolenku a k zastupujúcej idem teda pozajtra na krv, a to mám ešte obavy či mi vôbec vydá moju zdravotnú kartu či dokumentáciu alebo ako sa tomu nadáva, keďže iba zastupuje a ešte ktomu v úplne iných dverách.
Dnes som sa išiel pozrieť na tú kardiologiu, keďže to bol asi najskorší termín, ktorý som mohol obetovať tomutu vyšetreniu. Prišiel som - dovolenka. Chvalabohu že tam bola sestrička a obiednala ma pozajtra na to vyšetrenie.
Dúfam že to vyjde, lebo už ma to nejako začína štvať...
scooty: tak aspon tebe sa dari ak uz nikomu. Drzim palce, aby nebolo vidno velmi jazvy pod bradavkami.
@niktos : no ja som bol v KE na mamografii a nebolo to vobec ponizujuce, bol som brany ako pacient a nie ako muz
@ja2ja : chlape dufam, ze zajtra nastupujes na operaciu :)
dnes mi vybrali stehy, vyzera to uz aj o 238% lepsie ako naposledy (ubehol tyzden), este mesiac mam nosit bandaz a potom dojst na kontrolu (foto nahodim neskor, strajkuje mi mobil aj komp)
Dnes som si bol po vysledky z ponizujucej mamografie - ale v Ruzinove to take ponizujuce nebolo ako na Kramaroch :D. Nemam ziadnu gynekomastiu, len tuk tam je. Dala mi aj samotny snimok pre chirurga. Teraz sa musim rozhodnut, kam ist na liposukciu.
no nevyzera to ruzovo...mna uz porazi to je uz fakt naschval
no ako ja2ja? lepsie, ci este si stale chory? dufam, ze to zas nebudes musiet prelozit
v utorok idem na kontrolu, tak potom dam vediet...neboli to, mam to vkuse zviazane + spevnene elastickym obvazom, takze to mam pekne pevne zafixovane
neskutocne ma to svrbi, ale to je tym, ze pred operaciou som si oholil hrud a teraz to vsetko rastie s5, neskutocne sa skrabem :D:D
scooty
a co ako sa to zatial javi?uz je to lepsie ako na tych fotkach?
som maximalne stastny, ze ma moja smola pri tomto obisla...drzim vam palce, hlavne tebe ja2ja, lebo ty to riesis uz asi odjakziva :) (skus teraflue)
momino a ty pi len teple bezbublinkave
a hlavne sa nebojte, lebo aj psychika vie spravit svoje :)
a co mam povedat ja...ja uz idem na treti termin...najskor som mal ist v septembri,ale nemohol som koli praci....potom som uz v novembri prisiel do nemocnice zdravy ako ryba a rano ked ma mali operovat som mal total zapalene hrdlo tak ma poslali domov...odvtedy zdravy ako ryba no a teraz mam treti termin 17. 3. v stredu a zas som chory ako naschval uz 3 tyzdne do seba dopujem lieky a nic nepomaha...mne ta operacia asi nieje sudena...takze ja som smoliar poriadny