Gynekomastia

Príspevok v téme: Gynekomastia
tajny

zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?

Súvisiaci obsah

momino

Scooty to už musí fakt pekne vyzerať :) dúfam, že čoskoro už budú aj moje vyzerať o 238 % lepšie ako teraz :D ...

No ale toto už nie je snáď pravda, že keď som dostal skorý termín na operáciu, tak zrazu nič nevychádza.
Moja detská má dovolenku a k zastupujúcej idem teda pozajtra na krv, a to mám ešte obavy či mi vôbec vydá moju zdravotnú kartu či dokumentáciu alebo ako sa tomu nadáva, keďže iba zastupuje a ešte ktomu v úplne iných dverách.
Dnes som sa išiel pozrieť na tú kardiologiu, keďže to bol asi najskorší termín, ktorý som mohol obetovať tomutu vyšetreniu. Prišiel som - dovolenka. Chvalabohu že tam bola sestrička a obiednala ma pozajtra na to vyšetrenie.

Dúfam že to vyjde, lebo už ma to nejako začína štvať...

scooty

@niktos : no ja som bol v KE na mamografii a nebolo to vobec ponizujuce, bol som brany ako pacient a nie ako muz

@ja2ja : chlape dufam, ze zajtra nastupujes na operaciu :)

dnes mi vybrali stehy, vyzera to uz aj o 238% lepsie ako naposledy (ubehol tyzden), este mesiac mam nosit bandaz a potom dojst na kontrolu (foto nahodim neskor, strajkuje mi mobil aj komp)

niktos

Dnes som si bol po vysledky z ponizujucej mamografie - ale v Ruzinove to take ponizujuce nebolo ako na Kramaroch :D. Nemam ziadnu gynekomastiu, len tuk tam je. Dala mi aj samotny snimok pre chirurga. Teraz sa musim rozhodnut, kam ist na liposukciu.

scooty

v utorok idem na kontrolu, tak potom dam vediet...neboli to, mam to vkuse zviazane + spevnene elastickym obvazom, takze to mam pekne pevne zafixovane

neskutocne ma to svrbi, ale to je tym, ze pred operaciou som si oholil hrud a teraz to vsetko rastie s5, neskutocne sa skrabem :D:D

scooty

som maximalne stastny, ze ma moja smola pri tomto obisla...drzim vam palce, hlavne tebe ja2ja, lebo ty to riesis uz asi odjakziva :) (skus teraflue)

momino a ty pi len teple bezbublinkave

a hlavne sa nebojte, lebo aj psychika vie spravit svoje :)

ja2ja

a co mam povedat ja...ja uz idem na treti termin...najskor som mal ist v septembri,ale nemohol som koli praci....potom som uz v novembri prisiel do nemocnice zdravy ako ryba a rano ked ma mali operovat som mal total zapalene hrdlo tak ma poslali domov...odvtedy zdravy ako ryba no a teraz mam treti termin 17. 3. v stredu a zas som chory ako naschval uz 3 tyzdne do seba dopujem lieky a nic nepomaha...mne ta operacia asi nieje sudena...takze ja som smoliar poriadny