zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?
Gynekomastia
no chlapci moji zlatí :D
dnes som dostal výsledky (hádam už všetky, lebo už by ma asi dr*blo keby to nebolo všetko) a hlavne som dostal od detskej razítko že môžem podstúpiť operáciu v anestéze celkovej :)
Takže pozajtra idem na príjem do nemocnice a v piatok operácia :)
Musím sa priznať jediné čoho sa bojím je to, že mi to nezmizne :( inak nemám obavy z ničoho
Peeticek : pri 200€ a ProCare absolutne nerozmyslaj :) ja som zacvakal cez 500 a to ani pracu nemam a nelutujem....a dik za pochvalu, ked si dam tricko, tak to vyzera ako keby som uz aj cvicil :P
Ja som po prvej operacii dufal pol roka, ze sa mi to zmensi tak ako som chcel. Ale nedockal som sa a pojdem na druhu liposukciu.
Podla mna scooty to ma preto take male, lebo mu po operacii davali drenaz, a teda nevznikli take velke kvne podliatiny a opuchy.
A makat :D, kto nic nerobi, nic nebde mat - teda v nasom pripade bude "to" stale mat xD.
Boze chalani - len ticho zavidim.
Ja som zatial s tym nepohol ani o mm, len robota, teraz skola je zasa nahnuta, tak ani neviem ci to stihnem do leta :-/. Co som si povedal, ze musim aj keby co bolo.
Skusal niekto ist psychošovi, aby mu dal do papierov ze je z toho trauma aby to cvakla poistovna? Moj zakrok bude zlomok tych vasich - asi 200€, ale aj to su peniaze. Obavam sa, ze ma poistovna posle do prdele s Procarom, a povedia - pakuj do statnej tej a tej. Navyse mam obavu, ze ked pojdem psychošovi, tak tam budem vypravat o debilinach a bude sa mi rypat v hlave a ja nemam rad take otazky filozoficke - a ked na mna vytahnem obrazky, asi to rychlo skonci :D
mate nejake skusenosti?
@chalanom po zakroku - neanalyzujte a dajte sancu telu - podla mna kazdy tyzden sa to bude tak menit, ze sa ani nespoznate.
a Scooty? ty jeden frajer! plazovy tiger je z Teba :D
Fakt sa to podarilo - trosku zacni cvicit neskor a nikto ti ani verit nebude co sis zazil..
p.
momino drzim palce, nech to vyjde
ja2ja : viem, vyzera to hrozne, ale casom sa to strati...pockaj pokial ti vyberu stehy, potom to bude masaker...okolo bradavky taky cierny pasik (nakoniec som zistil, ze je to zaschnuta krv a teraz to uz pomaly opadava a rez nie je vidno)
opuch a modriny som mal aj ja dost velke, krute, ale cecky som mal male
mne predpisala ze mam brat Wobenzym (na modriny a tak) a pomohlo to dost, stoji to sice 33€ ale nelutujem...a teraz uz len pouzivam Contractubex (7-8€) na "jazvy", aby sa pekne zahojili)
Mas spravene aj nejake foto?
Takze zdravim vas...dnes som sa vratil z nemocnice konecne!!!zatial to vyzera hrozne...cecky velke,ale snad len preto,ze to je opuchnute,bradavky ako susene slivky,vela modrin a stale to dost boli...natieram to takou mastou proti opuchom a dufam,ze sa to po case zlepsi lebo teraz je to horsie ako pred operaciou...
So mnou to zasa vyzerá tak, že už mám kardiologické vyšetrenie, v utorok budem mať výsledky z krvy a moču no a ak neochoriem tak termín 25. marca mi vyjde a idem na operáciu :)
Vyzera nasledovne: vyskoceny stavec a asi aj platnicka posunuta. Na to som dostal lieky a caly som opuchol :D - takze mam za sebou vysetrenia mocu, krvi, USG vnutornych organov a vsetko OK (zevraj len alergicka reakcia).
A si stale neviem vybrat kam ist :(, nejako sa nemam k tomu vsetkych lekarov obist a spravit si obraz o pristupe k pacientom + cene zakroku.
Tebe to vyzera ze OK. Inak by ma zaujimalo, ze preco tebe tam neostal skoro ziaden tuk po operacii a mne ano !
Ludkovia ako to s vami vyzera?
takze takto to teraz vyzera: img682.imageshack.us
velke modriny odisli, ostali uz iba take male, bradavky mam pekne male...este do piatku ich mam mat oblepene tymi strihami a potom uz len mesiac pevne zviazane
inak nemam tam skoro ziaden tuk na hrudi, velmi dobry pocit, hlavne v zrkadle :)
a momino, tak dufam ze to stihnes, a myslim, ze by sa to malo dat stihnut, ved az 26. mas operaciu
ja2ja a ty ako? dufam, ze uz si po :)