Gynekomastia

Príspevok v téme: Gynekomastia
tajny

zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?

Súvisiaci obsah

staneSa

čaute, studujem v ke. moja obvodna lekarka ma na sono nechce pustit lebo uz nie som dorast. viete mi v ke poradit nejakeho endo co by mi pomohol rychlejsie vybavit vysetrenia? diks

ja2ja

mustafa6...uz sa to nevyvija.Nieje to dobre cakal som lepsi vysledok...je to velke ako pred tym no len akurat tam uz nemam tie zlazy,ale tak ci tak si musim davat pozor ake tricko si oblecem a stale sa musim hrbit :(...a ten tvrdy opuch co mam v lavom sa ani trochu nezmensil ani nezmakol...

RP

Nazdar,

no u mna nic moc nove, akurat som bol na kontrole, kde mi vybrali stehy, vsetko sa mi hoji vyborne a mam len mensie modriny...takze uz len 3 tyzdne sa to bude zaviazane hojit a mame vymalovane :P

peeticek

jj, dajte nejake newsky - je tu podozrivo dlho ticho :D

ja idem zajtra o 8smej na sono a v pondelok na endokrinologiu.
Dr. karovicova mi odpisala ze mamo netreba robit.

uvidime.
na zakrok chcem ist v prvej polke juna, snad to vyjde..
p.

niktos

@RP
Prosim ta, v ktorej klinike ProCare si bol?
ProCare Euromedix Bratislava alebo v ProCare Prosanus Daxnerovo námestie?
Diky :)