zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?
Gynekomastia
scooty nestresuj...ja som mal raz stehy mesiac...s tym sa nestane nic
mustafa6:v martine...aj vyberali aj lyposukciu
ja2ja> kde ti to konkretne robili? vyberali iba zlazu ci robili aj lyposukciu?
no dostaval som aj ja infuzie na utlmenie bolesti a + nejake injekcie...ale infuzie som mal uz zapojene ked som sa prebral, takze ma nic extra nebolelo...a to spanie na chrbte bolo pre mna hrozneeee. nenavidim spat na chbte, ja vzdy spim na boku
PS : nasiel som si nevytiahnuty steh :D:D, staci mi tam zajst az v utorok vsak? prezijem dovtedy v pohode vsak?
PS2 : prispevky typu : zomries, utekaj hned teraz, precosi tam uz davno nesiel neprecitam
PS3 : vsimol som si to dnes a zajtra sa mi nechce cakat pokial zacne ordinovat a v utorok mi to perfekt vyhovuje
mna to teda bolelo po operaci poriadne...mi museli davat infuzie na tlmenie bolesti...boli ma to este aj teraz ked si nato pritlacim tak stale musim spat na chrbte a to som clovek co znesie vela
no hej hou...prisiel som na salu, lahol som si, a spal som, ani neviem kedy ma uspali, potom som sa zobudil, vsetko bez bolesti...bolelo trochu vyberanie drenov, inak nic extra :)
zdravim , chcel by som sa opytat ako prebieha samotna operacia a ci to je moc bolestive ? vdaka za odpoved
no v pravej to mam v pohode,ale v lavej mam taku velku gulu tvrdu takze mi to dost zvacsuje ten prsnik a boli to aj na dotyk...zevraj by to mala byt zrazena krv a opuch...len ma mrzi,ze to tam je take velke pretoze to lave prso je oproti pravemu dost velke...bradavky mam praveze teraz take dost necitlive a su take zosuverene,ale to sa hadam spravi...hlavne mi ide o to aby ten opuch rychlo zliezol,ale asi to potrva lebo to nieje normalny opuch taky povrchovy ako ked mate hrcu,ale to je vo vnutri...pripomina to tu zlazu ktoru som tam mal pred operaciou len je to vacsie...
vidis ja2ja, akurat som sa chcel opytat ze ci niekto nevie co to je to tvrde, lebo ja som si prednedavnom tiez nahmatal taku dvrdu cast vedla bradavky pod kozou...nevidno to, len je to tvrde a boli to(nie velmi, ale citit to....ale kedze vravis, ze to je opuch, tak potom fajn, to by malo zmiznut
Inak aj ty mas teraz take citlive bradavky? ja si nemozem dat ani tricko bez toho aby som ich nemal obviazane. Lebo inak ako sa pohybujem ,tak sa mi tricko o nich sucha a jak keby ma palili...velmi citlive ich mam teraz
niktos
prave prso mam celkom dobre,ale lave mam v nom take tvrde,zevraj je to opuch,ale dost to kai dojem a obavam sa aby ten obuch tam uz neostal...a to som mal aj drenaz
super momino tak to budem drzat palce a hlavne nech sa vsetko podari tak ako ma